075 - 6283026  | info@haircoupes.nl

Kapsalon

 

Wij zijn van mening dat Wella ons meer educatie en mogelijkheden bieden voor betere kleuring. Dit is wat wij nu missen en naar willen streven. Wella is meer kostbaar, waardoor wij ook met de prijzen omhoog moeten gaan.

Wij doneren haar vanaf 25cm.

Voor meer informatie kan je onze blog bekijken over de donatie:

Haar doneren voor het goede doel

Load More

 

 

Onderhoud

 

In de drogisterij moet alles zo goedkoop mogelijk waardoor er veel meer water wordt toegevoegd aan een product. Zo ook met shampoo en conditioner. Terwijl een kappersshampoo 80% uit werkende ingrediënten bestaat en 20% uit water is dit bij een drogisterijshampoo vaak omgekeerd.

Wij verkopen Maria Nila, een merk die 100% vegan is, UV-filter bevat, Colour Guard waardoor het haar wordt verzorgt en beschermd. De producten ook vrij van sulfaten en parabenen.

Kom gerust langs bij de kapsalon voor persoonlijk advies. Onthoud: ieder haartype is anders en moet ook anders behandeld worden.

Siliconen is een glansmiddel voor het haar. Bij gebruik van siliconen wordt en een laag over jouw haren gemaakt die de haren verzwaart en niet genoeg adem geven. Voor het oog wellicht mooi, maar voor jouw haren helaas niet.

En onthoud: gezond haar glanst van zichzelf.

Allereerst is het belangrijk om een passend advies te krijgen. Dit kan bij ons in de salon!

Door middel van een goede shampoo, conditioner en masker wordt het haar en dus de kleur minder aangetast. Dit komt omdat een drogisterijshampoo meer zuur bevat en dus de verflaag aantast.

Onze Maria Nila producten bevatten UV-filters en een Colour Guard Complex om het beste resultaat uit jouw haren te halen!

Een haarmasker is meer geconcentreerd dan een conditioner. Als het masker bevat wat jouw haren nodig hebben, voedt dit jouw haren.

Voor persoonlijk advies kan je bij ons in de salon terecht.

Olaplex heeft een eigen formule waar zij patent op hebben. Dit betekent dat iedereen het na kan maken, maar nooit exact. Vaak wordt hierbij ook meer water bijgevoegd waardoor de overige en goede ingrediënten minder goed zijn of haar werken kunnen doen.

Olaplex bevat natuurlijke bestanddelen, zonder siliconen en parabenen en is zo geconcentreerd gemaakt dat het haar van binnenuit weer gezond maakt.

En onthoud: gezond haar glanst van zichzelf.

Je kent het misschien wel, die witte en droge schilfertjes op je hoofdhuid. Wat is het en wat kan je hier tegen doen? Allereerst is het belangrijk om het verschil te kennen tussen natte roos en droge roos. Natte roos is echt roos en droge roos komt af van een droge hoofdhuid. Lees er meer over in ons volgende artikel:

http://www.haircoupes.nl/wat-te-doen-tegen-roos/

Load More