3 jul Geen reacties Shiralee Nieuws

Onlangs besloot ik dat het tijd was om voor kort haar te gaan. Ik was het zat en was duidelijk toe aan iets nieuws. Ik voelde mij té meisjesachtig met mijn lange haren. Het was mooi, maar het is ook mooi geweest. Maar wat kan je nou doen met al deze haar restanten?

haardoneren_002

EISEN

Je kunt jouw haren dus doneren aan het goede doel en dat besloot ik er ook mee te doen. Als je jouw haren wilt doneren is het belangrijk dat deze natuurlijk zijn of in een natuurlijke kleur geverfd zijn en dat er minstens 25 CM (!) vanaf gaat. Hier wordt dan een pruik o.i.d. gemaakt voor vrouwen die onder chemotherapie lopen en hierdoor dus veel haarverlies door oplopen.

haardoneren_003

haardoneren_004

Je kunt ervoor zorgen om jouw prachtige lokken zelf op te sturen of dat de kapsalon het doet. Wanneer je dit zelf doet krijg je vaak wel meer respons dan als de kapsalon dit voor jou doet.

 

Shiralee

Shiralee

"Passie is wat je nodig hebt om verder te komen! Ik ben gek op alles betreft beauty, fashion, lifestyle en fotografie die door middel van bloggen perfect samen vallen. Veel (lees)plezier!"
Shiralee

Latest posts by Shiralee (see all)