3 jul Geen reacties Kelsay van Leeuwen Nieuws

Onlangs besloot ik dat het tijd was om voor kort haar te gaan. Ik was het zat en was duidelijk toe aan iets nieuws. Ik voelde mij té meisjesachtig met mijn lange haren. Het was mooi, maar het is ook mooi geweest. Maar wat kan je nou doen met al deze haar restanten?

haardoneren_002

EISEN

Je kunt jouw haren dus doneren aan het goede doel en dat besloot ik er ook mee te doen. Als je jouw haren wilt doneren is het belangrijk dat deze natuurlijk zijn of in een natuurlijke kleur geverfd zijn en dat er minstens 25 CM (!) vanaf gaat. Hier wordt dan een pruik o.i.d. gemaakt voor vrouwen die onder chemotherapie lopen en hierdoor dus veel haarverlies door oplopen.

haardoneren_003

haardoneren_004

Je kunt ervoor zorgen om jouw prachtige lokken zelf op te sturen of dat de kapsalon het doet. Wanneer je dit zelf doet krijg je vaak wel meer respons dan als de kapsalon dit voor jou doet.

 

Kelsay van Leeuwen

Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Hair Coupes. Mijn allergrootste passie ligt bij kleur. Maar voor een goed geknipte coupe, kun je mij ook voor wakker maken. Ik hoop je snel te zien in de salon, om mooi haar bij u te maken!

Latest posts by Kelsay van Leeuwen (see all)