075 - 6283026  | info@haircoupes.nl

Anita
Al ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak en 20 jaar trotse eigenaresse van Hair Coupes.
Anita stelt iedereen graag op zijn gemak gecombineerd met een hele hoop gezelligheid en passie voor het vak. Ze leert de nieuwe hairstylisten dan ook graag de fijne kneepjes uit het vak, maar staat ook open om altijd nieuwe dingen te leren. Samen vormen wij tenslotte een team.

Kelsay
Na eerst 4 jaar lang aan de hotelschool te hebben gestudeerd, moest na het behalen van haar diploma het roer om. Omdat zij al meerdere jaren in een parfumerie heeft gewerkt was zij absoluut niet onbekend met het kappersvak en begon ze het steeds leuker en leuker te vinden.
Toch besloten om een versnelde kappersopleiding te volgen, zodat ze zo snel mogelijk in de praktijk aan de slag kon. Kelsay houdt het allerliefste van de hele dag mooie persoonlijke kleuren maken.

Romy
Onze zelfstandige nagelstyliste, maar past volledig in ons team. Met een heel groot vast klantenbestand is zij niet vies van hard werken. Maar haar kwaliteit wordt er echt niet minder door. Op dit moment heeft Romy een klanten stop.

Dewy
Onze zelfstandige wimper/wenkbrauw specialist. is werkzaam bij ons vanaf september. Zij wilt iedereen graag voorzien van mooie wenkbrauwen en wimperextensions. Wij werkt met de one by one techniek. Vanaf december is zij ook gespecaliseerd in permanenten make-up. Wil je een afspraak bij Dewy inplannen? Bel dan naar haar nummer 0641946651