12 mrt Geen reacties Kelsay van Leeuwen Nieuws

 

Eindelijk weer eens een nieuw bericht van ons. Werd wel eens tijd, dachten wij zo 😉
Zoals van vele van jullie het waarschijnlijk wel niet ontgaan is, zijn wij overgestapt van Maria Nila naar Davines.
Waarom? Dat zullen wij in de blog post uitleggen. Ook laten we jullie graag kennis maken met het mooie merk Davines.

Hoeveel liefde wij ook voor Maria Nila hebben gevoeld en nog steeds voelen. Was het tijd voor een frisse, nieuwe wind bij ons in de salon. Wij luisteren graag naar jullie wensen en hebben gekeken in ons assortiment, naar de hardlopers. Uiteraard houden deze wij in ons assortiment! En zouden jullie graag een product van Maria Nila willen, maar hebben wij deze niet meer in de salon staan? Deze kunnen wij allemaal nog voor jullie bestellen!

Davines
Net zoals jullie weten vinden wij het erg belangrijk dat een product milieu vriendelijk is, geen parabenen en sulfaten bevat. Davines bevat alleen maar goede natuurlijke bestanddelen! En een hele grote pré is dat alle flessen van, lage plastic dichtheid is. Zodat het super makkelijk door het milieu afgebroken kan worden. Tevens doet Davines heel veel voor het goede doel!
Wij werken in de salon met zowel de styling en verzorgingsproducten, als het verf van Davines. En het verf is ook echt PRACHTIG! en glimt enorm.

 

 

 

 

 

Kelsay van Leeuwen

Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Hair Coupes. Mijn allergrootste passie ligt bij kleur. Maar voor een goed geknipte coupe, kun je mij ook voor wakker maken. Ik hoop je snel te zien in de salon, om mooi haar bij u te maken!

Latest posts by Kelsay van Leeuwen (see all)