3 okt Geen reacties Kelsay van Leeuwen Nieuws

Hoi! Leuk dat je mee leest. Vanaf vandaag stel ik mij voor als (nieuwe) gastblogger van Hair Coupes. Dit houdt in dat je regelmatig een artikel van mij voorbij zal zien komen.

Voor mijn eigen blog, http://shirtheorange.nl schrijf ik vooral veel over beauty, fashion en lifestyle dat ik nu af en toe zal combineren met een artikel van en voor Hair Coupes. Zelf ben ik dol op reviews en handige tips en tricks, en zal dit ook proberen met jullie te delen.

Zo hebben Kelsay en ik al eerder een video opgenomen voor mijn YouTube kanaal die inmiddels alweer een tijdje online staat. Dit gaat over de Colour Refresh van Maria Nila (ik ben fan!). De video met het voor- en eindresultaat kan je hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8_wo-VO2igQ

Voor Hair Coupes hebben wij inmiddels ook een YouTube kanaal aangemaakt en ook daar staat de eerste video al van online. In deze video laat Kelsay zien hoe zij de Colour Refresh van Maria Nila aanbrengt van blond haar, naar bruin haar: https://www.youtube.com/watch?v=Xn4t3_oES6o

Tot ziens, bij Hair Coupes! Ik heb er zin in!

Kelsay van Leeuwen

Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Hair Coupes. Mijn allergrootste passie ligt bij kleur. Maar voor een goed geknipte coupe, kun je mij ook voor wakker maken. Ik hoop je snel te zien in de salon, om mooi haar bij u te maken!

Latest posts by Kelsay van Leeuwen (see all)