Als olaplex niet werkt?

Het is mogelijk dat het gewoon niet voor jou werkt, maar ik vond er het grootste verschil mee nadat ik het een paar keer had gebruikt. Ik gebruik het meestal één keer per week en na 2 of 3 weken was mijn haar merkbaar gezonder. Tenzij je onder een rots hebt geleefd, ben je je waarschijnlijk meer dan bewust van de wonderen van Olaplex. Het systeem is gemaakt om te helpen met chemische behandelingen in de salon, zoals bleken en ontspannen, wat super schadelijk kan zijn voor het haar.

De toevoeging van olaplex betekent dat deze diensten op de lange termijn veel minder schadelijk zijn, vooral als je het systeem ook thuis voortzet. Olaplex werkt aan het herstellen van je haar en verhoogt de dichtheid niet. Olaplex brengt gebroken disulfidebindingen opnieuw uit, wat helpt het haar te versterken na chemische diensten. Dit is vooral handig voor diegenen die hun haar chemisch hebben verwerkt en te maken hebben met fragiele, dunne lokken.

Deze 3 producten zijn uw uitgebreide Olaplex-oplossing voor thuis, zodat u de integriteit van uw haar kunt behouden en tegelijkertijd kunt beschermen tegen aanhoudende schade tussen salonbezoeken. Ik hou van de hele olaplex-lijn, maar nummer 4 stopte voor mij, mijn flyaways zijn verdwenen, mijn haar wordt gevoed en mijn hoofdhuid jeukt niet meer na 2 dagen. Geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry, werkt de effectieve shampoo om de interne kracht en het vochtgehalte te herstellen, terwijl het zachtjes reinigt en glans toevoegt. Olaplex is de perfecte metgezel voor krullend, kroeshaar waardoor het haar veel sterker, glanzender, zachter en veerkrachtiger wordt door de gebroken bindingen te vinden en te herstellen.

Er zijn geen siliconen, oliën of toxische factoren - slechts één ingrediënt en het werkt - Dean Christal - eigenaar van Olaplex. Veel van het geroezemoes rond Olaplex komt voort uit het ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die daadwerkelijk voldoen aan hun wonderbaarlijke beweringen. De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord.

Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van No. Ik zou aanraden om weg te blijven van Olaplex, tenzij je honderden dollars voor nee in de afvoer gooit. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar nieuw leven in te blazen, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is.