Hoe olaplex mijn haar veranderde?

Olaplex werkt aan het herstellen van je haar en verhoogt de dichtheid niet. olaplex brengt gebroken disulfidebindingen opnieuw uit, wat helpt het haar te versterken na chemische diensten. Dit is vooral handig voor diegenen die hun haar chemisch hebben verwerkt en te maken hebben met fragiele, dunne lokken. Beste lezer, ik was net zo geschokt als jij.

Niet alleen droogde mijn haar voor het eerst sinds jaren mooi, maar het voelde echt als nieuw haar. Het leek dikker, gladder en voller dan in jaren. Ik weet dat het niet de Olaplex is, het is de reinigingsshampoo, maar het duurt dagen voordat mijn haar bezinkt en mijn hoofdhuid veel sneller jeukt en vettig wordt, dus het schrikt me af van het hele proces. Dus ik kreeg olaplex en gebruikte het als een op zichzelf staande behandeling volgens de instructies op ebay, gevolgd door een cholesterolmasker en vervolgens mijn gebruikelijke conditioner.

Toen ik mijn haarstylist vertelde dat ik dacht dat mijn haar niet naar olaplex ging, zegt ze dat het GEEN MANIER is dat het het had kunnen doen, dat het banden opbouwt en het haar niet kan beschadigen. Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van No. Ik ging tegen de regels van de grote makers van olaplex in en kocht een mini-stylist kit van ebay in de hoop dat het me zou redden. Pre-Olaplex, als ik mijn haar op natuurlijke wijze liet drogen, werd altijd kroezen verwacht, waardoor ik constant mijn hoofd naar beneden klopte om het te temmen.

Een keer per week gooide ik Olaplex op mijn haar nadat ik het had gewassen, deed ik een douchemuts op en sliep er de hele nacht mee. Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt. Stel je voor dat Olaplex is als een gymroutine voor je haar, hoe meer je het gebruikt, hoe sterker, gezonder en glanzender het zal zijn. Veel van het geroezemoes rond Olaplex komt voort uit het ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren.

Nu is Olaplex een wereldwijd merk dat alles heeft, van de originele behandeling in de salon tot shampoo, conditioner, stylingproducten en meer. Toen het tijd was om mijn haar een paar dagen na mijn haarafspraak weer te wassen, deed ik wat ze voorstelde en gebruikte ik de Olaplex shampoo en conditioner, waardoor het zo lang als ik kon staan in mijn haar om gewoon rond te hangen onder de douche. Het was onmogelijk om er doorheen te kammen, maar ik dacht dat het het bleekmiddel was en besloot dat ik nog een olaplexbehandeling zou krijgen voordat ik het weer lichter zou maken. Volgens deskundige colorist Daniel Fabry, die werkt vanuit de Bartucci Salon in Chicago, kan Olaplex de schade aan deze bindingen aanzienlijk verminderen bij gebruik tijdens een kleursessie.

Ik heb geprobeerd wat overgebleven olaplex te gebruiken op extensies die nog in goede staat waren en de Olaplex deed niet veel.