Hoe olaplex wordt gebruikt?

Deze behandeling om mee naar huis te nemen wordt aanbevolen voor gebruik eenmaal per week en kan het beste worden aangebracht vóór uw shampoo en conditioner. Breng 1-3 theelepels aan op vochtig haar en kam gelijkmatig door. Veel van het geroezemoes rond olaplex komt voort uit het ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren. Celebrity colorist Matt Rez beschouwt het als een must voor haarverlichting.

Blondjes en degenen die de lichtste strengen willen, moeten in hun Olaplex-spel zitten, zegt hij. Ik gebruik Olaplex de hele tijd in de salon. We mengen deel 1 in onze kleurformules en we doen deel 2 post-color om super veilig te zijn en het haar van mijn klanten sterk te houden door verschillende processen. Dit inspireerde natuurlijk de rest van ons gewone stervelingen om naar hun dichtstbijzijnde kapsalon te haasten en dezelfde resultaten te eisen, wat de ergste nachtmerrie van elke kapper is.

Dat wil zeggen, totdat we het kleine 'wonder in een fles' ontdekten dat Kim hielp haar look te bereiken, de Olaplex No. Nu verkrijgbaar in een supergrote 250ml. Een ander goed nieuws over dit toch al verbluffend opwindende product is dat het kan worden toegepast op alle haartypes, inclusief maagdelijk, gekleurd, getextureerd of sterk gecompromitteerd. Het wordt aanbevolen om Olaplex No te gebruiken.

De resultaten van Olaplex zijn permanent, dus de opnieuw verbonden haarbanden zullen niet vanzelf breken. De dagelijkse elementen van uw haarverzorgingsroutine kunnen echter schade veroorzaken en zo de gerepareerde bindingen opnieuw verbreken. Deze processen omvatten styling met verwarmd gereedschap, overborstelen en kleuren van het haar. Om weer te helpen herstellen, pak je gewoon je vertrouwde Olaplex No.

De haarbehandeling voor het opbouwen van een binding werkt als primer voor de No. Dit hangt af van de conditie van je haar. We raden aan om Olaplex No, 3 eenmaal per twee weken te gebruiken en voor haar dat bijzonder beschadigd is, versterk je gebruik tot eenmaal per week. Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt.

Het gebruik van Olaplex is een ongelooflijke kans voor uw salon of freelance bedrijf, of het nu gaat om een aanvulling op de diensten van uw klant of voor de verkoop van detailhandel. Het gebruik van Olaplex betekent in wezen dat je je haar veel te licht kunt bleken en dat bleekmiddel veel langer kunt laten zitten zonder dat het afbreekt en in de gootsteen achterlaat in plaats van op je hoofd. Met wetenschappelijk bewezen resultaten van 68% meer reparatie %26 3x sterker haar* (*Bij gebruik als tweedelig systeem in slechts één gebruik) met behulp van de Olaplex No. Bekijk de Olaplex Trainingsgids voor meer informatie over het verkopen van Olaplex-behandelingen in uw salon en hoe u deze behandelingen effectief kunt uitvoeren.

Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van No. Om het 3-stappenproces van Olaplex te gebruiken, moet u beginnen met het maken van een afspraak met een Olaplex-aangesloten salon (voor de eerste 2 stappen), daarna kunt u zelf doorgaan met hun thuisversie. Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt. Zelfs Ogawa is het ermee eens dat Olaplex het bliksemproces kan vertragen, maar dat ziet ze niet als een nadeel.

De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken. Hoewel Olaplex het haar zeker een beetje verzacht, is het misschien niet zo zacht als je gewend bent, omdat het geen haarmasker of diepe conditioner is. Olaplex was voorheen alleen een salonbehandeling, die professionele stylisten gebruiken om beschadigd haar te helpen herstellen en opnieuw op te bouwen.