Is olaplex goed voor elk haar?

Schuimen met deze sulfaatvrije shampoo droogt de lokken niet uit. Het zit boordevol vocht en is ook geweldig voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar. Deze bindingen geven het haar zijn structuur, kracht en stabiliteit. Wanneer disulfidebindingen worden verbroken, leidt dit tot schade.

Van krullend haar tot steil plakken, Nº, 4C Clarifying Shampoo is geschikt %26 gunstig voor alle haartypes. Het gebruik van olaplex betekent in wezen dat je je haar veel te licht kunt bleken en dat bleekmiddel veel langer kunt laten zitten zonder dat het afbreekt en in de gootsteen achterlaat in plaats van op je hoofd. Olaplex is voor veel kleurspecialisten een go-to geworden als middel om het haar van een cliënt in optimale conditie te houden tijdens een chemische behandeling, wat onvermijdelijk destructief is. Ik hou van de hele olaplex-lijn, maar nummer 4 stopte voor mij, mijn flyaways zijn verdwenen, mijn haar wordt gevoed en mijn hoofdhuid jeukt niet meer na 2 dagen.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het versterken van hun haar, zijn waarschijnlijk het favoriete obligatie-opbouwsysteem Olaplex van internet tegengekomen. Dit is de thuisversie van Olaplex 2 en is ontworpen om één keer per week te worden gebruikt voor shampoo en conditioner. Het is dus niet moeilijk voor te stellen dat Olaplex, door de schade te helpen voorkomen, mogelijk een vertragend effect heeft op het kleurproces. Het voelt alsof het hele Olaplex-systeem tientallen bleekafspraken aan schade heeft verwijderd en me het beste haar heeft achtergelaten dat ik heb gehad sinds ik me kan herinneren.

Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt. Mijn moeder is kapper en ik heb momenteel sterk verwerkt en beschadigd haar tot het punt dat niets werkte, behalve Olaplex. Als cynicus van een schoonheidsmerk vind ik Olaplex erg betrouwbaar, misschien omdat mijn kapsalons het vaak gebruiken of omdat het merk niet de behoefte lijkt te voelen om te adverteren zoals andere bedrijven dat doen. Als je een haarliefhebber bent of wanhopig probeert een mislukte bleekklus te repareren, dan hebben de beste Olaplex-producten misschien geen introductie nodig.

Maar wat betekent dat precies? We spraken met kleurspecialisten en een cosmetisch chemicus om u een volledig overzicht te geven van wat Olaplex voor uw haar kan doen voordat u beslist of u er de volgende keer dat u in de stoel zit wel of niet om wilt vragen. Nu is Olaplex een wereldwijd merk dat alles heeft, van de originele behandeling in de salon tot shampoo, conditioner, stylingproducten en meer. Met de hoogst mogelijke hoeveelheid Olaplex-technologie in elk thuisproduct is het een stap die je niet mag missen.