Kan olaplex eiwitoverbelasting veroorzaken?

Hoewel sommige olaplex-producten wat eiwitten bevatten, zijn de hoeveelheden minimaal en niet voldoende om als een eiwitbehandeling te worden beschouwd. Daarom is OLAPLEX geen eiwitbehandeling. OLAPLEX werkt op moleculair niveau om het haar intern weer op te bouwen. Ons haar bevat miljoenen disulfidebindingen.

Deze bindingen geven het haar zijn structuur, kracht en stabiliteit. Wanneer disulfidebindingen breken, is het resultaat haarbeschadiging. OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkele ingrediënt, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleaat. Zodra alle bindingen intact zijn en op één lijn liggen, heb je gezond, mooi, glanzend, aanraakbaar haar.

Wat is een overbelasting van eiwitten en heb je er een? Met Olaplex wordt dit probleem vermeden omdat het een hogere concentratie natriumperoxide heeft. Het basisidee achter Olaplex is dat het helpt bij het herstellen van de bindingen tussen de disulfidebindingen van het eiwit van het haar. Zodra het haar droog is, werkt Olaplex niet meer, dus het is niet nodig om extra warmte aan het product toe te voegen. Terwijl OLAPLEX het haar herstelt, herbouwt en versterkt, is wat eiwitbehandelingen doen totaal anders.

Olaplex is een haarherbindende behandeling die is ontworpen om breuk op chemisch behandeld of warmtegestyled haar te verminderen. Als u zich afvraagt of Olaplex goed is voor eiwitoverbelasting, lees dan verder voor meer informatie over dit onderwerp. Ik sprak met de mensen van Olaplex, en ze vertelden me wel dat mensen voordelen zullen zien met nr. 3, zelfs als ze nr.

1 en 2 niet in een salon hebben gedaan, maar idealiter zou het goed zijn om de salonbehandeling eerst te laten doen. Ik heb heel fijn haar en het heeft wonderen voor mij gedaan, en mijn vrienden met dikker haar waren dol op hun resultaten, maar ik ken niemand met grof of heel dik haar dat Olaplex heeft gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen. Dus ik denk dat wat er gebeurt is dat mensen de hype over Olaplex horen en dat ze het ofwel niet echt nodig hebben of het uiteindelijk overdrijven. Olaplex-behandelingen kunnen ook worden gebruikt om zaken te verhelpen zoals milde breuk, nat spaghettihaar of onhandelbare krullen.

U kunt ook eiwitbehandelingen gebruiken tussen Olaplex-behandelingen door en u moet daarna een vochtinbrengende conditioner gebruiken. Olaplex nr. 1 en 2 worden gedaan in de salon, en aangezien ik er niet super bekend mee ben, laat ik het met rust. Als dat echter het geval is, is een combinatie van OLAPLEX en eiwitbehandelingen zoals aanbevolen door uw haarverzorgingsprofessional een geweldige combinatie om uw manen op het goede spoor te krijgen.

Mijn haarstylist raadt me meer dan een maand geleden Olaplex aan omdat ik veel breuk ervoer en sinds ik 4, 5 en 6 heb gebruikt, voelt mijn haar zoveel beter aan en is de breuk gestopt. Veel krullen merken dat de kruldefinitie, glans en zachtheid toenemen zodra ze een Olaplex-behandeling hebben gedaan.