Olaplex bij het bleken?

Het gebruik van olaplex betekent in wezen dat je je kunt bleken. Vanwege zijn functie wordt het beschouwd als een bonder, wat betekent dat het de disulfidebindingen waaruit het haar bestaat, hervormt, volgens colorist Tina Outen. Deze bindingen worden vaak beschadigd, gefragmenteerd of verbrijzeld wanneer het haar te veel wordt gebleekt. Het gebruik van Olaplex betekent in wezen dat je je haar veel te licht kunt bleken en dat bleekmiddel veel langer kunt laten zitten zonder dat het afbreekt en in de gootsteen achterlaat in plaats van op je hoofd.

HOE STEL IK OLAPLEX VOOR AAN MIJN KLANTEN? Vraag uw klant of hij/zij een „Color Service Upgrade? De klant zal vragen: „Wat is het?. Je reactie: „Olaplex gaat je haar sterker en gezonder maken en je kleur gaat langer mee. Ik meng de Bond Multiplier No, 1 rechtstreeks in je kleur en breng vervolgens het nummer aan. Dan geef ik je een fles Nee.

Het zal een enorm verschil maken in de gezondheid van je haar. De service plus de fles Hair Perfector is alleen. Na twee opeenvolgende maanden van mijn Olaplex-reis kan ik eerlijk zeggen dat er een enorm verschil is in mijn haar. Olaplex gebruikt een proces in drie stappen om gebroken bindingen te herstellen, zodat het haar gezonder dan ooit terugkaatst, na het bleekproces.

Wat het Olaplex-systeem zo universeel geliefd maakt, is dat het werkt met alle haartypes en texturen. Het voelt alsof het hele Olaplex-systeem tientallen bleekafspraken aan schade heeft verwijderd en me het beste haar heeft achtergelaten dat ik heb gehad sinds ik me kan herinneren. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar nieuw leven in te blazen, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt.

Hoewel Olaplex door velen met bleekbeschadigd haar als een game-wisselaar wordt beschouwd, zorgde Bias ervoor dat je kunt profiteren van Olaplex, of je nu je haar kleurt of niet. Daarom heb ik een paar shampoos en conditioners die ik keer op keer koop, en meteen kon ik zien dat mijn haar de Olaplex-shampoo en conditioner leuk vond. Ik heb een eenhoornproces gedaan en ik moest het haar vier keer bleken; met Olaplex kon je niet eens zien dat het haar was aangeraakt door bleekmiddel. Ik heb gezworen dat ik vanaf daar al mijn andere haarproducten op een laag pitje zou zetten, zodat ik echt het verschil kon zien dat Olaplex maakte of helemaal niet.

Hij zegt dat in plaats van een paar centimeter gespleten punten af te snijden, hij de uiteinden behandelt met Olaplex, en de resultaten zijn ronduit verbazingwekkend in plaats van drie centimeter af te snijden, hij er gewoon een kan afsnijden, waardoor klanten hun haar langer dan ooit tevoren kunnen laten groeien. Olaplex is misschien wel de meest herkenbare naam van de bonders die in salons worden gebruikt, maar er zijn verschillende andere merken beschikbaar, waaronder Goldwell's BondPro+-systeem, L'Oréal's Smartbond-systeem, Schwarzkopf's Fibreplex-serie en Braziliaanse Bond Builder. Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt.