Olaplex wanneer te gebruiken?

Deze bindingen geven het haar zijn structuur, kracht en stabiliteit. Wanneer disulfidebindingen worden verbroken, leidt dit tot schade. Breng olaplex No, 0 Intensive Bond Building Treatment altijd aan op droog haar. Als het gaat om hoeveel te gebruiken, is het goed om elke sectie droog haar licht te verzadigen voor het beste resultaat.

Dit product is voor alle haartypes, vooral voor haartypes met zichtbare schade. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het proces voor u kan werken. De nieuwste toevoeging aan de lijn is de nr. Het helpt het haar voor te bereiden op voeding en werkt als eerste stap om lokken te versterken en te beschermen.

Breng na het wassen Olaplex 6 aan op vochtig of droog haar en concentreer je meer op de middellengtes en punten. Deze leave-in behandeling is ontworpen om het haar te beschermen tegen dagelijkse agressors, waaronder hitte en chemicaliën, waardoor het ideaal is voor gebruik vóór het föhnen of warmte-styling. De formule hydrateert en verzacht om kroezen en flyaways te bestrijden zonder het haar te verzwaren of vettig te maken. Olaplex is een merk dat haarstylisten in staat heeft gesteld hun stoutste dromen waar te maken als het gaat om het kleuren van het haar van hun klanten.

Nu kunt u uw klanten de volledige Olaplex-ervaring geven met het gloednieuwe Olaplex 4-IN-1 vochtmasker. Olaplex was voorheen alleen een salonbehandeling, die professionele stylisten gebruiken om beschadigd haar te helpen herstellen en opnieuw op te bouwen. Exclusief voor professionals werkt Olaplex No2 Bond Perfector aan het herstellen en herstellen van gebroken bindingen, waardoor het sterkste, glansste en gezondste haar mogelijk wordt. OLAPLEX is een obligatiebouwer, geen conditionerende behandeling of eiwitbehandeling, waardoor uitgebreid gebruik mogelijk is, het minimum is eenmaal per week.

De complete collectie van Olaplex is in staat om alle vormen van schade om te keren en biedt een eenvoudig proces in zes stappen met een mix van exclusieve salonproducten die uw kappers en gebruik en een eenvoudig thuissysteem dat uw haar in een oogwenk zal transformeren. Dus je weet dat je op elk moment OLAPLEX kunt gebruiken, maar hoe vaak moet je haar worden behandeld? Hoewel elke haardos een heel ander canvas is, elk met zijn eigen behoeften, is hier een essentiële gids om je haar in de best mogelijke vorm te krijgen op basis van het schadeniveau. Ik kan niet tellen hoe vaak ze me heeft verteld om vanuit huis op de Olaplex-hype te komen, maar mijn onderhoudsarme houding ten opzichte van de meest onderhoudsvriendelijke haarkleur heeft me tot nu toe afgeschrikt. Olaplex, een van de grootste onafhankelijke haarverzorgingsmerken ter wereld, en makers van de enige echte gepatenteerde obligatiebouwers op de markt, zijn echte revolutionairen in de kunst van het herstellen van beschadigd haar.

Het mooie van OLAPLEX is dat het veilig is om zo vaak mogelijk te gebruiken, omdat al het haar er baat bij kan hebben om op elk moment gezonder te zijn. Het is de moeite waard erop te wijzen dat Olaplex als 'systeem' is ontworpen om gebroken bindingen in het haar te herstellen, waardoor het haar op zijn beurt gladder, sterker, zijdezacht en veerkrachtiger wordt. Nog steeds met de gepatenteerde Olaplex Bond-Building Technology, zal het één keer per week toevoegen aan je routine de weg vrijmaken voor gezonder haar.