Voor wie is olaplex goed?

Van krullend haar tot steil plakken, Nº, 4C Clarifying Shampoo is geschikt %26 gunstig voor alle haartypes. Dit thuisproduct primeert het haar perfect voor maximale opname van de volgende stap in het thuisbehandelingsregime, olaplex nr. 3.Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van nr. Volgens de website van het merk, U kunt Olaplex gebruiken om gecompromitteerd haar te herstellen, of het toevoegen aan een andere service om de ultieme breukverzekering te bieden.

Olaplex is opgericht door Dean Christal, die samenwerkte met wetenschappers Dr. Craid Hawker en Dr. Eric Pressly om een nieuw molecuul te creëren dat werkt vanuit haarlokken. Het bevat de hoogste concentratie van het gepatenteerde molecuul van Olaplex, Bis-Aminopropropyl Diglycol Dimaleaat, binnen het Olaplex-assortiment voor retailproducten.

Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar nieuw leven in te blazen, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. Met dit soort claims is het geen verrassing dat Olaplex is gespot op de ijdelheden en in de haarverzorgingsroutines van beauty-insiders. Dit is de thuisversie van Olaplex 2 en is ontworpen om één keer per week te worden gebruikt voor shampoo en conditioner.

Olaplex is een meerstaps, haarversterkende behandeling die disulfidebindingen in het haar herstelt die worden verbroken door het haar te kleuren of het chemisch te behandelen of door hoge hitte te gebruiken om het te stylen. Als je een haarliefhebber bent of wanhopig probeert een mislukte bleekklus te repareren, dan hebben de beste Olaplex-producten misschien geen introductie nodig. Mijn moeder is kapper en ik heb momenteel sterk verwerkt en beschadigd haar tot het punt dat niets werkte, behalve Olaplex. Stel je voor dat Olaplex is als een gymroutine voor je haar, hoe meer je het gebruikt, hoe sterker, gezonder en glanzender het zal zijn.

Ik kan niet tellen hoe vaak ze me heeft verteld om vanuit huis op de Olaplex-hype te komen, maar mijn onderhoudsarme houding ten opzichte van de meest onderhoudsvriendelijke haarkleur heeft me tot nu toe afgeschrikt.