Waar olaplex gemaakt?

Gemaakt in Californië en geliefd bij haarstylisten over de hele wereld, olaplex is het innovatieve merk dat het spel voor haarbehandelingen heeft veranderd. Deze unieke en gepatenteerde chemie begint met een enkel actief ingrediënt, Bis-Aminopropyl Diglycol-dimaleaat. Het ingrediënt, dat nu meer dan 100 wereldwijde patenten heeft, is exclusief voor Olaplex en creëerde in zijn eentje de categorie haarverzorging voor het opbouwen van obligaties. Vijf jaar later snel vooruit, Olaplex is overal een begrip geworden in salons, geliefd bij beroemde coloristen zoals Chris Appleton en Justin Anderson.

Dus, waar gaat de hype over? In deze blogpost bespreken we precies wat Olaplex is, hoe de producten werken en waar je ze kunt vinden. Met Olaplex worden deze verbindingen die worden verbroken hervormd en in wezen verzegeld wanneer Olaplex-producten worden gebruikt. Er is veel in petto voor Olaplex omdat het schoonheid blijft domineren na het toevoegen van consumentengerichte producten aan zijn traditioneel DTC-assortiment, het is van plan de opbrengst van zijn IPO te gebruiken om zich te concentreren op nieuwe haarverzorgingsproducten en een uitstapje naar huidverzorging. Datzelfde jaar had Olaplex een grote juridische strijd met L'Oreal, die ook ooit in gesprek was om het merk te kopen.

Zodra de deal is gesloten, zullen de Christals niet langer formeel betrokken zijn bij het bedrijf, vertelde Tiffany Walden, Chief Operating Officer van Olaplex, aan WWD. Wong bootst haar staat van dienst na bij Moroccanoil en wil nu graag het profiel en assortiment van OLAPLEX uitbreiden. OLAPLEX is te vinden in meer dan 100 landen %26 groeiend, in professionele salons, prestigieuze retailers %26 e-commercekanalen. De groei van Olaplex is geen schok, aangezien Amerikanen tijdens de aanhoudende pandemie meer hebben uitgegeven aan huid- en haarverzorgingsproducten in vergelijking met make-up en cosmetica.

De technologie voor het vermenigvuldigen van obligaties van OLAPLEX presenteerde een nieuwe categorie in haarverzorging die kansen creëerde om meer gedurfde en uitdagende chemische diensten met succes aan te pakken. Olaplex kan worden gebruikt om aangetast haar te herstellen of het kan aan andere producten worden toegevoegd om te dienen als de ultieme haarbreukverzekering. Dean Christal, CEO en maker van OLAPLEX, groeide op in een gezin dat een diepgaand begrip had van de behoeften van hardwerkende kappers. Vandaag is OLAPLEX een van de grootste onafhankelijke haarverzorgingsmerken ter wereld met meer dan 100 wereldwijde patenten.

Wong reageerde op de Covid-crisis door ervoor te zorgen dat alle Olaplex-teamleden kinderopvang hadden, toegang kregen tot hulpfondsen, en goed werden verzorgd. De grote doorbraak van Olaplex kwam toen Christal werd voorgesteld aan de beroemde colorist Tracey Cunningham, die onmiddellijk de waarde van het product besefte.