Waarom is olaplex zo duur?

Anders dan alle andere haarreparatiesystemen, sloeg olaplex goud met zijn formule. Het belangrijkste ingrediënt is bis-aminopropyldiglycoldimaleaat (een mondvol, we weten het). Het is een gepatenteerd ingrediënt dat gebroken bindingen actief herstelt. Als je net als ik bent, denk je meteen aan de honderden gespleten punten op je hoofd, maar Robertson legt uit dat het zoveel meer aanpakt.

Olaplex herstelt elke haarstreng als geheel (van basis tot punten), zegt ze. Het is het vinden van bindingen die op welke manier dan ook zijn afgebroken (haarkleur, chemische stijltangen, föhns, enz. Dit betekent dat gebroken of zwakke bindingen, die zich overal op de haarschacht bevinden, het doelwit zijn. Het enige product dat ik ooit heb gebruikt dat echt een merkbaar verschil maakte Ja.

Ik liet een kapper me blond brengen en ze had me moeten zeggen dat ik de eerste keer niet moest proberen zo blond te worden. Ik hoefde niet eens zo blond te worden, maar ze stond erop dat het mogelijk was. De volgende dag was mijn haar STRAW. Ik had serieus de grootste put in mijn maag toen ik me realiseerde „oh wauw.

Dit is wat beschadigd haar echt is. Het eerste wat ze aanbeveelde was het verlof in olaplex nr. In één applicatie deed het wonderen. Ik kon mijn haar kammen (voordat ik het niet kon).

Zoals een andere opmerking al zei, kost het tijd. Hoewel één applicatie je hoop geeft, blijf het gewoon bij en het zal meer helpen dan enig ander product zou doen. Het is een eiwit, dus het helpt eigenlijk om te herstellen. U hoeft ook NIET de olaplex shampoo en conditioner bovenop het reparatieverlof in één te kopen.

Te veel eiwitten zullen sowieso contraproductief zijn. Volgens Olaplex is de Hair Perfector een behandeling die helpt het haar te versterken, het uiterlijk en gevoel ervan te verbeteren en tegelijkertijd breuk te verminderen. Als u overweegt Olaplex te gebruiken tijdens uw volgende salonstop, kom dan langs bij Salon Centric voor meer informatie over hoe u de beste resultaten uit deze behandeling kunt halen. Wat Olaplex goed maakt, is het kunnen repareren van gebroken banden, ze versterken en gezond maken.

Mijn moeder is kapper en ik heb momenteel sterk verwerkt en beschadigd haar tot het punt dat niets werkte, behalve Olaplex. Olaplex is een haarbehandeling die voor een hoge prijs komt, maar veel mensen vinden dat het de moeite waard is voor de resultaten. De No2 is een Intensive Bond Building Treatment waarvan Olaplex zegt dat het je banden weer zal opbouwen, de haarintegriteit beschermt en versterkt. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken.

Net als de No 4 is Olaplex No 5 de conditioner van het merk, ontworpen om alle haartypes glad te strijken en te conditioneren. Dit Olaplex-product veegt kroezen en flyaways uit het haar en herstelt de zachtheid, glans en kleurlevendigheid. De maskers van Olaplex hebben een geweldige reputatie, maar de Hair Perfector is iets bekender dan de No. Ik heb mijn haar al jaren gebleekt en heb gemerkt dat mijn haar relatief gezonder aanvoelt bij het gebruik van Olaplex.

Voer Olaplex in, een behandeling in drie stappen die de gebroken banden in je haar hervormt en het van binnenuit geneest, voornamelijk gebruikt bij het kleuren van haar. Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor je haarbehandeling, moet je Olaplex zeker eens proberen. Veel van het geroezemoes rond Olaplex komt voort uit het ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren. Het kan mogelijk reageren met andere producten en dat kan mogelijk schade veroorzaken, maar Olaplex zelf is chemisch niet in staat haar te beschadigen.