Waarom olaplex slecht is?

Olaplex kan je haar niet beschadigen, hoe vaak je het ook gebruikt. Sommige gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze het gedurende lange perioden gebruiken, de hoeveelheid tijd die nodig is om „effect te krijgen” zal stijgen en klimmen. Tenzij je onder een rots hebt geleefd, ben je je waarschijnlijk meer dan bewust van de wonderen van Olaplex. Het systeem is gemaakt om te helpen met chemische behandelingen in de salon, zoals bleken en ontspannen, wat super schadelijk kan zijn voor het haar.

De toevoeging van olaplex betekent dat deze diensten op de lange termijn veel minder schadelijk zijn, vooral als je het systeem ook thuis voortzet. Als je je afvraagt of Olaplex echt bedoeld is voor schade, gespleten haarpunten en haarherstel. Nee, Olaplex is niet slecht voor je haar. Wij geloven dat het een van de beste haarproductmerken op de markt is voor mensen met ongezond natuurlijk haar.

Omdat het meestal aanwezig is in formuleringen met 0,1 procent of minder, zei ze: „Het is ongelooflijk onwaarschijnlijk dat het gebruik van Olaplex je onvruchtbaar heeft gemaakt. Er is niets slechts of lelijk aan gezonder haar, maar de grootste klacht onder stylisten is de langere verwerkingstijd. Dit is echter gewoon iets om te bespreken voor een afspraak met de klant. Multi-lift kleuren met Olaplex duurt gemiddeld ongeveer een uur langer.

Plus, met kleur in het algemeen, zijn er zoveel variabelen om de kleur goed gedaan te krijgen. Dus dames, probeer dit niet in te plannen tijdens een lunchpauze of vlak voordat je de kinderen ophaalt van school. Maar ik geloof wel dat er nooit een afweging mag zijn om tijd in te wisselen voor haargezondheid. Natuurlijk is het een extra vergoeding, maar het is het waard.

Bovendien zou ik het niet gebruiken op extensies. Ik zou het ook niet gebruiken op een relaxer, alleen de nabehandeling. Deze week kondigde Olaplex haarverzorgingsmerk, geliefd bij kleurspecialisten, schoonheidsredacteuren en Kardashians, aan dat het een van de meest populaire formules zou aanpassen als reactie op zorgen en controverse rond een ingrediënt erin. Want voor het geval je het hebt gemist, is er de laatste tijd veel lawaai geweest rond Olaplex en de gevaren van hun ingrediënten - vooral als het gaat om onderzoeken met betrekking tot vruchtbaarheid.

Als alternatief kunt u ook met een stylist of dermatoloog in uw omgeving praten voordat u Olaplex-producten gaat gebruiken. Een premium hydraterende behandeling werkt op de oppervlakkige delen van de haarstreng, de buitenkant van het haar, en dat geeft je dat zachte, zijdeachtige, oh zo aanraakbare gevoel dat je ten onrechte had verwacht van de Olaplex 3-eiwitbehandeling. Begonnen als een professionele behandeling, werd het Olaplex-systeem oorspronkelijk gebruikt om beschadigde bindingen in de salon te herstellen (voor haarstructuur, sterkte en stabiliteit), met behulp van een gepatenteerd ingrediënt genaamd bis-aminopropyldiglycoldimaleaat. Olaplex is bezig met het herformuleren zonder lelie om de EU-richtlijn te volgen en verkoopt sinds januari geen producten meer die het ingrediënt in de U bevatten.

Van Olaplex's 1-tot-5 productassortiment - één en twee worden vaak gebruikt in de kapsalon, Olaplex 3 die je thuis gebruikt, waarbij 4 en 5 de shampoo en Olaplex conditioner zijn. Vaak, wanneer mensen Olaplex voor het eerst gaan gebruiken, gaan ze overboord en eindigen ze met haar dat een puinhoop voelt. Om het proces voor u gemakkelijker te maken, hebben we een diepgaande analyse gemaakt van de ingrediënten van Olaplex om u te helpen beslissen of hun producten goed bij uw haartype passen. Dit is jammer, want Olaplex heeft mijn haar ten goede gekomen, maar als ik niet met de producten kan reizen, heeft het geen zin om ze te kopen.

Ik ben neergestemd omdat ik dit in deze sub heb gezegd, maar ik zal het nog een keer zeggen omdat mij dit is verteld door meerdere professionals die het product gebruiken - Olaplex is niet allemaal een remedie en het kan beschadigd haar niet permanent herstellen - het is een product dat continu gebruik vereist om continue resultaten te zien. Onderschrift met, wanneer je erachter komt dat Olaplex volgende maand in de EU +VK wordt verboden, vertelt ze waarom het iconische product uit de schappen zal worden gehaald en bespreekt ze rapporten dat een ingrediënt in Olaplex genaamd butylfenylmethylpropional, ook wel bekend als lilial, in verband is gebracht met onvruchtbaarheid. Ik zie hier ook de hype met Olaplex, maar het ding is alles nemen met een korreltje zout, je kent hier niet iedereen. .