Wat olaplex is geschikt voor mij?

Doe de olaplex Hair Quiz om je perfecte haarroutine te creëren op basis van je haarbeschadiging, haartype en haarprobleem, Haardiagnose · Logo van OLAPLEX · Beauty Uncovered Podcast. Als je de shampoo en conditioner van je dromen nog niet helemaal hebt gevonden, dan is Olaplex No. Olaplex-producten zijn ontworpen om goed te werken met alle haartypes om breuk te voorkomen (via Glamour UK), en dit shampoo- en conditionerduo kan een traktatie zijn voor je haar, ongeacht je textuur, lengte of kleur. Wat is er? Deze wonderdoener is een geweldige manier om het haar voor te bereiden en te primen voor de No, 3 Hair Perfector.

Het is de thuisversie van de Olaplex No, 2 Bond Perfector, die alleen beschikbaar is voor professionele haarstylisten. Wat is er? Haal hun best verkochte No, 3 Hair Perfector in handen, die een Bond-vermenigvuldigingssysteem bevat om de gebroken bindingen van het haar opnieuw te verbinden. Het is een behandeling voor alle haartypes en is anders dan andere producten op de markt. De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord.

En als je dat niet hebt gedaan, zijn we hier om het nieuws te verspreiden. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die daadwerkelijk voldoen aan hun wonderbaarlijke beweringen. Het is het product waaraan Kylie Jenner haar vermogen heeft toegeschreven om's nachts van raaf naar platina te gaan. Het is wat Julianne Hough in staat stelde haar natuurlijke haartextuur letterlijk te transformeren van recht naar golvend.

De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken. Hierdoor kunnen onmogelijke transformaties plaatsvinden zonder het haar onherstelbaar te beschadigen. Nogmaals, deze Olaplex-behandeling is geschikt voor zelfs gekleurd behandeld haar en helpt bij het opnieuw koppelen van verbroken bindingen veroorzaakt door styling. Als je een haarliefhebber bent of wanhopig probeert een mislukte bleekklus te repareren, dan hebben de beste Olaplex-producten misschien geen introductie nodig.

Ik stop een klein pompje Olaplex 6 in mijn hand en wrijf de Bond Smoother tussen mijn handen om gelijkmatig over mijn haar te verdelen. Als cynicus van een schoonheidsmerk vind ik Olaplex erg betrouwbaar, misschien omdat mijn kapsalons het vaak gebruiken of omdat het merk niet de behoefte lijkt te voelen om te adverteren zoals andere bedrijven dat doen. Wanneer u besluit om Olaplex No 3 of No 6 te kopen, is het belangrijk op te merken dat Olaplex 3 wordt gebruikt voordat u uw haar wast als behandeling. Het lijkt misschien allemaal intimiderend professioneel, maar de beste Olaplex-producten zijn gebruiksvriendelijker dan je zou denken, met de kracht om je haarverzorgingsroutine thuis om te zetten in iets dat wedijvert met je salonafspraken.

Olaplex heeft veel producten, dus kiezen tussen producten zoals Olaplex 8 vs 3 kan een beetje verwarrend zijn. Ik raad ten zeerste aan om te genieten van een gezichtsmasker in de badkamer, wat spa-muziek en het een kleine traktatie voor jezelf te maken wanneer je Olaplex haarperfector gebruikt. Het vinden van de juiste haarroutine kan moeilijk zijn, maar de favoriete productlijn van fans Olaplex heeft een stapsgewijs systeem ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om je lokken te repareren en je het beste haar van je leven te geven (via Marie Claire). Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van No.

Als het je gelukt is om het bleekmiddel te vermijden, maar toch schade hebt door hittestyling, borstelen of zelfs omgevingsstressoren, zijn de Olaplex-producten nog steeds geschikt voor jou. Hoewel dit absoluut een geweldig product is om te gebruiken nadat je je haar hebt gewassen, kan Olaplex No 3 alleen worden gebruikt om verbluffende resultaten te krijgen.