Wat zijn de voordelen van het gebruik van olaplex?

Voordelen van olaplex TreatmentBescherm je haar tegen kleurbeschadiging. Maak je haar sterker door de bindingen van binnenuit te herstellen. Geeft je haar extra glans en gladheid van binnenuit. Herstel gespleten haarpunten en verminder de kroezen in je haar.

Hiermee wordt schade door hitte en blootstelling aan de zon ongedaan gemaakt. Olaplex werkt aan het herstellen van je haar en verhoogt de dichtheid niet. Olaplex brengt gebroken disulfidebindingen opnieuw uit, wat helpt het haar te versterken na chemische diensten. Dit is vooral handig voor diegenen die hun haar chemisch hebben verwerkt en te maken hebben met fragiele, dunne lokken.

Olaplex verandert fundamenteel de interne haarstructuur en helpt de haarsterkte en elasticiteit te vergroten. De versterkende en beschermende effecten die Olaplex biedt, zijn permanent. Conditionerende behandelingen bedekken gewoon de haarschacht en bieden slechts tijdelijke resultaten. De originele behandeling om mee naar huis te nemen is een wereldwijde bestseller en het product dat Olaplex op de kaart heeft gezet.

Nee, 3 is geen conditioner, het is een thuisbehandeling die breuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt, waardoor het uiterlijk en gevoel verbetert. Het is bekend dat het haarbreuk zichtbaar vermindert en het haar versterkt, waardoor het uiterlijk en gevoel van alle haartypes wordt verbeterd. Perfect om aan uw klanten te verkopen, het is aan te raden om het een of twee keer per week op vochtig haar te gebruiken, van de wortels tot de punten aan te brengen. Geschikt voor alle haartypes, maar vooral gericht op iedereen met zichtbare schade.

De No, 4 beschermt en herstelt het haar tegen dagelijkse stress zoals beschadiging, gespleten haarpunten en ongewenste kroezen. Hoe? Het maakt gebruik van Olaplex's bondsherbouwtechnologie om te repareren en te reinigen, terwijl het ook vocht, kracht en beheersbaarheid geeft bij elke wasbeurt. Kleurveilig en perfect voor alle haartypes, de No, 4 Bond Maintenance Shampoo is verkrijgbaar in twee maten. Ideaal voor salonbehandelingen en verkoop aan klanten voor thuisgebruik, we raden je aan je te concentreren op de wortels bij het aanbrengen.

Indien nodig kan het dagelijks op het haar van uw klant worden gebruikt. Ideaal gebruikt in combinatie met No, 4 Bond Maintenance Shampoo, herstelt, herstelt en hydrateert de Olaplex No, 5 Bond Maintenance Conditioner zonder overtollig gewicht aan het haar toe te voegen. De sterk hydraterende herstellende formule elimineert beschadigde kroezen voor sterk, gezond, glanzend haar. Perfect voor alle haartypes, de No, 5 Bond Maintenance Conditioner is verkrijgbaar in twee maten.

Ideaal voor salonbehandelingen en verkoop aan klanten voor thuisgebruik, gelijkmatig aanbrengen op de uiteinden van het haar. Het Olaplex No, 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum is ontworpen om vervuiling te bestrijden dankzij de antioxidantrijke ingrediënten die het haar van uw klant beschermen tegen milieuschade. Dit betekent dat u breuk kunt stoppen voordat het zelfs maar een kans heeft om vast te houden. Siliconenvrij, gewichtloos en geschikt voor alle haartypes, het toevoegen van nr.

9 aan de routine van uw klant garandeert deskundige bescherming, een satijnglans en hittebescherming tot 230° C. Om te gebruiken, breng gewoon een kleine hoeveelheid aan op vochtig, handdoekdroog haar en werk omhoog van de punten tot de wortels. Voeg indien nodig meer toe en volg met No, 6 Bond Smoother als het haar al tekenen van beschadiging vertoont. Geschatte kosten voor een behandeling £25 (afhankelijk van behandeling en haarlengte).

Op basis van het bovenstaande zou u ongeveer 70 toepassingen moeten bereiken met behulp van de Salon Intro Kit. Olaplex No, 3, No, 4, No, 5, No, 6 en No, 7 zijn beschikbaar om thuis te worden gebruikt. Kan ik Olaplex's nachts laten staan? Ja, je kunt Olaplex No, 3's nachts laten staan, maar zorg ervoor dat het is ingepakt zodat het niet in contact komt met je gezicht of ogen. De Olaplex haarbehandeling beschermt je haar tegen beschadiging wanneer het een chemische behandeling ondergaat.

Het voorkomt dunner worden van het haar, zwakke lokken, vroegtijdig haarverlies en breuk veroorzaakt door kleuren en bleken. Deze behandeling helpt je haar gezond, glanzend en immuun te maken voor chemische schade. In tegenstelling tot eiwithaarbehandelingen, hoe meer je Olaplex gebruikt, hoe meer voordelen je eruit zult halen.