Welk olaplex-product is het beste?

De beste olaplex-producten voor elk haartype. De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord. En als je dat niet hebt gedaan, zijn we hier om het nieuws te verspreiden. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die daadwerkelijk voldoen aan hun wonderbaarlijke beweringen.

Het is het product waaraan Kylie Jenner haar vermogen heeft toegeschreven om's nachts van raaf naar platina te gaan. Het is wat Julianne Hough in staat stelde haar natuurlijke haartextuur letterlijk te transformeren van recht naar golvend. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken. Hierdoor kunnen onmogelijke transformaties plaatsvinden zonder het haar onherstelbaar te beschadigen.

Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt. Aangezien je de shampoo waarschijnlijk al pakt, waarom zou je hem dan niet combineren met de intens conditionerende Olaplex No. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar nieuw leven in te blazen, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. De Olaplex Hair Perfector is een must-have als je geen tijd vindt om naar de salon te gaan en het glanzende haar wilt dat je zoekt in het comfort van je huis.

Het lijkt misschien allemaal intimiderend professioneel, maar de beste Olaplex-producten zijn gebruiksvriendelijker dan je zou denken, met de kracht om je haarverzorgingsroutine thuis om te zetten in iets dat wedijvert met je salonafspraken. Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt. Zelfs als je je haar niet kleurt, herstelt en beschermt Olaplex tegen allerlei soorten schade, van hittestyling tot vervuiling, veroudering en meer. Of je haar nu fijn of krullend, vettig is of een halo van kroezen heeft, Olaplex werkt goed op alle haartypes.

Elk van de acht producten van Olaplex bevat een speciaal molecuul dat helpt bij het herstellen van gebroken bindingen in het haar, waardoor het er na elk gebruik gezonder uitziet en aanvoelt. Door deze bindingen te herstellen, maakt het haar sterker, gezonder en zachter, en zo werd Olaplex aanbevolen door bijna elke haarstylist die er is. Wat het Olaplex-systeem zo universeel geliefd maakt, is dat het werkt met alle haartypes en texturen. Met dit soort claims is het geen verrassing dat Olaplex is gespot op de ijdelheden en in de haarverzorgingsroutines van beauty-insiders.

Als cynicus van een schoonheidsmerk vind ik Olaplex erg betrouwbaar, misschien omdat mijn kapsalons het vaak gebruiken of omdat het merk niet de behoefte lijkt te voelen om te adverteren zoals andere bedrijven dat doen.