Welke olaplex gaat in bleekmiddel?

Houd er rekening mee dat de olaplex nr. Een Olaplex No, 3 Hair Perfector-behandeling moet altijd worden gevolgd door een grondige spoeling en shampoo. Over het algemeen raden we aan om de Olaplex No, 3 wekelijks te gebruiken om de versterking van obligaties voort te zetten en eventuele schade te herstellen die dagelijks wordt ondervonden. Als u ernstigere schade heeft, kunt u de Olaplex No, 3 twee tot drie keer per week op uw haar gebruiken.

De meest populaire vraag die mij altijd wordt gesteld, is wat het verschil is tussen Olaplex No 2 in salonbehandeling en Olaplex No, 3 take-home behandeling. Olaplex nr. 2 in salonbehandeling is 15% concentraat en nr. 3 thuisbehandeling is 12,5% concentraat.

De No3 is dus het beste om thuis te gebruiken om behandelingen in de salon bij te houden en om de kracht en conditie van je haar te behouden. We hebben allemaal vocht nodig in ons haar, maar Olaplex No, 3 doet iets heel anders en unieks. Het bevat geen siliconen of oliën en vormt op geen enkele manier een conditionerende behandeling. Olaplex No, 3 Hair Perfector is gemaakt met gepatenteerde technologie die de conditie van elk haartype drastisch verbetert.

Leveren van echte, structurele reparaties die van binnenuit werken. Dit werkt om kracht, structuur, integriteit, zachtheid en glans te behouden. Deze „gloednieuwe chemie” heeft 8 wereldwijde patenten en is duizenden keren getest, waarbij haarmonsters door extreme processen worden gebracht die in werkelijkheid nooit zouden worden geprobeerd. Terwijl onbehandeld haar tot het niets smolt, overleefde het haar dat met Olaplex werd behandeld niet alleen de tests, maar werd het zelfs sterker.

Vanaf het eerste gebruik is het Olaplex-verschil aanwezig; je haar zal zachter, glanzender, sterker en gemakkelijker te beheren zijn. Olaplex No, 4 Bond Maintenance Shampoo die de interne kracht en vochtniveaus herstelt om een ongelooflijke glans en beheersbaarheid toe te voegen. Olaplex No, 5 Bond Maintenance Conditioner herstelt, herstelt en hydrateert zonder overgewicht toe te voegen. Olaplex No, 3 Hair Perfector versterkt het haar verder na een chemische dienst en kan ook worden gebruikt als voorbehandeling om de conditie van het haar te verbeteren voor een toekomstige chemische dienst.

Ik was een frisse 16 jaar oud toen de eerste druppel bleekmiddel mijn toen maagdelijke haar aanraakte. Ik zag hoe mijn mousey bruine lokken veranderden in een natuurlijk zonovergoten haardos waardoor mijn tienerzelf zich een gloednieuw meisje voelde. En in de negen jaar daarna zijn mijn haar en bleekmiddel samengegaan zoals pindakaas en gelei. Olaplex is misschien wel de meest herkenbare naam van de bonders die in salons worden gebruikt, maar er zijn verschillende andere merken beschikbaar, waaronder Goldwell's BondPro+-systeem, het Smartbond-systeem van L'Oréal, Schwarzkopf's Fibreplex-serie en Braziliaanse Bond Builder.

Olaplex is voor veel kleurspecialisten een go-to geworden als middel om het haar van een cliënt in optimale conditie te houden tijdens een chemische behandeling, wat onvermijdelijk destructief is. Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam die zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt. Afhankelijk van het haar en hoe beschadigd het is, behandel het normaal gesproken met Olaplex voor je kleur, maar je kunt het daarna gebruiken als je en om het wat extra kracht te geven. Hoewel ik meestal 20 volume-ontwikkelaar gebruik, gebruik ik 30 volume omdat Olaplex de sterkte van het peroxide een beetje verdunt, dus 40 wordt 30, 30 wordt 20, enz.

Er zijn geen siliconen, oliën of toxische factoren - slechts één ingrediënt en het werkt - Dean Christal - eigenaar van Olaplex. Nu kunt u uw klanten de complete Olaplex-ervaring geven met het gloednieuwe Olaplex 4-IN-1 vochtmasker. Dus je hebt waarschijnlijk alle hype over Olaplex gehoord en je afgevraagd of het eigenlijk zo goed is als iedereen zegt dat het is. Olaplex is de perfecte aanvulling op uw salon of freelance menu en geeft al uw klanten gezonder, sterker en glanzender haar met langdurige resultaten.

Ik heb het bleekmiddel nog nooit zo lang laten zitten, maar aangemoedigd door mijn eerste Olaplex-ervaring en het feit dat mijn hoofdhuid helemaal niet brandde, liet ik het zijn ding doen zonder ongeduldig te zijn. Ik heb een eenhoornproces gedaan en ik moest het haar vier keer bleken; met Olaplex kon je niet eens zien dat het haar was aangeraakt door bleekmiddel. Volgens de website van het merk, U kunt Olaplex gebruiken om gecompromitteerd haar te herstellen, of het toevoegen aan een andere service om de ultieme breukverzekering te bieden. Het gebruik van Olaplex is een geweldige kans voor uw salon of freelance bedrijf, of het nu gaat om een aanvulling op de diensten van uw klant of voor de verkoop van detailhandel.

Ik heb veel verschillende plex-behandelingen geprobeerd in de salon en afgezien van K18 ga ik altijd terug naar Olaplex, het is echt een geweldige behandeling en ik zie een aantal verbluffende resultaten. .