Welke olaplex te gebruiken voor beschadigd haar?

Het merk heeft niet alleen een cultstatus van trouwe haarliefhebbers, maar ook de producten? Ja, ze werken echt. Volgens de website van het merk: „Je kunt olaplex gebruiken om gecompromitteerd haar te herstellen, of het toevoegen aan een andere service om de ultieme breukverzekering te bieden. Het kan zijn dat haarkleurspecialisten het merk gebruiken om de integriteit van het haar tijdens of na chemische behandelingen te behouden. Veel van de producten van het merk helpen het haar gezond en sterk te houden lang nadat je hebt gekleurd.

Het primaire actieve ingrediënt is bis-aminopropyldiglycoldimaleaat. Dit gepatenteerde ingrediënt is de wonderdoener die beschadigd haar herstelt. Deze shampoo is zeer voedend en herstellend voor haarlokken, herstelt en beschermt het haar tegen dagelijkse stress. Wat is er? Deze wonderdoener is een geweldige manier om het haar voor te bereiden en te primen voor de No, 3 Hair Perfector.

Het is de thuisversie van de Olaplex No, 2 Bond Perfector, die alleen beschikbaar is voor professionele haarstylisten. Wat is er? Haal hun best verkochte No, 3 Hair Perfector in handen, die een Bond-vermenigvuldigingssysteem bevat om de gebroken bindingen van het haar opnieuw te verbinden. Het is een behandeling voor alle haartypes en is anders dan andere producten op de markt. Wat is er? Een herstellende shampoo die gebroken verbindingen herstelt, terwijl ook het haar wordt gereinigd en overtollige olie, vuil en productopbouw wordt verwijderd.

Deze formule is veilig voor gekleurd haar en is vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten. Wat is er? Dit vochtinbrengende product helpt je haar dagelijks te herstellen. Om nog maar te zwijgen, het is veganistisch en heeft een vervelende formule die geschikt is voor alle haartypes. Wat is er? Een leave-in behandeling die je kunt gebruiken om weerbarstige lokken en flyaways maar liefst 72 uur te temmen.

Nogmaals, deze Olaplex-behandeling is geschikt voor zelfs gekleurd behandeld haar en helpt bij het opnieuw koppelen van verbroken bindingen veroorzaakt door styling. Wat is er? Een haarolie die kroezen temt, beschadigde bindingen herstelt en je haar beschermt tegen hitteschade tot 450°. Als cynicus van een schoonheidsmerk vind ik Olaplex erg betrouwbaar, misschien omdat mijn kapsalons het vaak gebruiken of omdat het merk niet de behoefte lijkt te voelen om te adverteren zoals andere bedrijven dat doen. Uiteindelijk is Olaplex een driedelig systeem dat ideaal is voor gebleekt of gekleurd haar omdat het de bindingen herstelt die het bleekproces breekt, waardoor het haar in een goede en gezonde conditie blijft.

Als het je gelukt is om het bleekmiddel te vermijden, maar toch schade hebt door hittestyling, borstelen of zelfs omgevingsstressoren, zijn de Olaplex-producten nog steeds geschikt voor jou. Aangezien je de shampoo waarschijnlijk al pakt, waarom zou je hem dan niet combineren met de intens conditionerende Olaplex No. Voor het beste resultaat, en in lockstep met de professionele stand-alone behandeling, raden Olaplex-stylisten aan om een royale hoeveelheid Olaplex No. Een keer per week gooide ik Olaplex op mijn haar nadat ik het had gewassen, deed ik een douchemuts op en sliep er de hele nacht mee.

Olaplex is een meerstaps, haarversterkende behandeling die disulfidebindingen in het haar herstelt die worden verbroken door het haar te kleuren of het chemisch te behandelen of door hoge hitte te gebruiken om het te stylen. Het lijkt misschien allemaal intimiderend professioneel, maar de beste Olaplex-producten zijn gebruiksvriendelijker dan je zou denken, met de kracht om je haarverzorgingsroutine thuis om te zetten in iets dat wedijvert met je salonafspraken. Maar zelfs als je je haar niet kleurt, ga je misschien hard met het verwarmde gereedschap of krijg je een permanent op de regs? Hoe dan ook, Olaplex kan nog steeds indrukwekkende resultaten opleveren omdat het zo herstellend is. Olaplex is een systeem dat de beschadigde disulfidebindingen in uw haar die tijdens het chemische proces worden verbroken, permanent herbouwt.

Terwijl andere haarverzorgingsmerken het probleem gewoon gladstrijken, herstelt de Olaplex-formule de schade daadwerkelijk met behulp van hun gepatenteerde Bis-Aminopropropyl Diglycol-dimaleaat met één ingrediënt.