Zal olaplex gespleten haarpunten repareren?

Zelfs als je je haar of stijl niet chemisch behandelt. Gezond haar moet altijd het doel zijn, waardoor reparatie van het opbouwen van obligaties met olaplex essentieel is. Als u uw haar regelmatig behandelt met chemische diensten of uw haar regelmatig stylen met thermische warmtehulpmiddelen, moet u weten dat uw haar voortdurend wordt beschadigd. Als u breuk, gespleten haarpunten en algemeen gebakken, slap haar opmerkt, heeft u OLAPLEX nodig.

Zelfs als je je haar niet chemisch behandelt of stylt, komt de schade door milieu-elementen en mechanische styling zoals slapen op een kussen of een haarband gebruiken. Hoewel Olaplex deze gebroken disulfidebindingen permanent herstelt, moeten klanten zich ervan bewust zijn dat er nog steeds nieuwe schade aan de haarbindingen kan optreden. Olaplex werkt aan het herstellen van je haar en verhoogt de dichtheid niet. Olaplex brengt gebroken disulfidebindingen opnieuw uit, wat helpt het haar te versterken na chemische diensten.

Dit is vooral handig voor diegenen die hun haar chemisch hebben verwerkt en te maken hebben met fragiele, dunne lokken. Tegenwoordig kunnen jij en je gespleten haarpunten geen salon van goede kwaliteit binnenlopen zonder te horen over de wonderen van Olaplex. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die daadwerkelijk voldoen aan hun wonderbaarlijke beweringen. Het is alsof al het grove, droge haar dat ik had in mijn pre-Olaplex-leven me verzwaarde, dus door de heropleving van mijn broze lokken konden ze er wat levendiger uitzien.

Veel van het geroezemoes rond Olaplex komt voort uit het ongelooflijke vermogen om schade door haarkleur af te weren. Hoewel Olaplex van oudsher een strikt merk voor salongebruik is geweest, is hun haarperfector het antwoord van het merk op salonzacht haar thuis. Ik had in de loop der jaren talloze leave-in conditioners en diepconditionerende maskers geprobeerd, maar niets bereidde me voor op de resultaten die ik zag na slechts één Olaplex-behandeling. Nog beter, bezoek de salon van Ethan Thomas Collection om het volledige assortiment Olaplex-producten zelf te ervaren.

Stel je voor dat Olaplex is als een gymroutine voor je haar, hoe meer je het gebruikt, hoe sterker, gezonder en glanzender het zal zijn. Ik vertrok ongeveer drie uur en zag fantastische resultaten, hoewel Olaplex op hun Instagram zegt dat je het zelfs een nacht kunt laten staan - zorg ervoor dat je het uit je ogen houdt. Als je Olaplex in Australië wilt kopen om je haar te repareren, kun je alles vinden wat je nodig hebt bij Ethan Thomas Collection. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken.

Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt. Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van No. Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt.