Zal olaplex mijn haar redden?

Consistent gebruik resulteert in haar dat echt gerepareerd, zacht en glanzend is. Hoewel olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar te doen herleven, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. Dit komt omdat maagdelijk haar nog steeds vatbaar is voor milieu- en thermische schade. Voeg een nummer, 3-product toe aan uw winkelwagen en pas uw promotiecode toe bij het afrekenen.

Als je haar gummy of ernstig beschadigd is, neem dan Olaplex 3 op in je haarverzorgingsroutine. Je zult in staat zijn om de haarvezel van diep van binnen weer op te bouwen, wat je nodig hebt. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die daadwerkelijk voldoen aan hun wonderbaarlijke beweringen. Daarom heb ik een paar shampoos en conditioners die ik keer op keer koop, en meteen kon ik zien dat mijn haar de Olaplex-shampoo en conditioner leuk vond.

Dit thuisproduct primeert het haar perfect voor maximale opname van de volgende stap in het thuisbehandelingsregime, Olaplex No 3.Mijn stylist raadde aan om Olaplex 3 (het eenstapsproces) tussen één en drie keer per week thuis te gebruiken. De nieuwste toevoeging aan de Olaplex-familie is een dagelijks anti-schadeserum, dat het haar tot 48 uur lang beschermt tegen vervuiling, hitte en UV-stralen. Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt. Ik kan niet tellen hoe vaak ze me heeft verteld om vanuit huis op de Olaplex-hype te komen, maar mijn onderhoudsarme houding ten opzichte van de meest onderhoudsvriendelijke haarkleur heeft me tot nu toe afgeschrikt.

De behandeling is de meest intense heropbouw van de band die OLAPLEX biedt voor thuisgebruik en zal je haar op weg naar gezondheid brengen. Gelukkig hoefde ik de kleur niet uit te knippen, omdat mijn stylist aanraadde om Olaplex No te gaan gebruiken. Nu is Olaplex een wereldwijd merk dat alles heeft, van de originele behandeling in de salon tot shampoo, conditioner, stylingproducten en meer. Volgens deskundige colorist Daniel Fabry, die werkt vanuit de Bartucci Salon in Chicago, kan Olaplex de schade aan deze bindingen aanzienlijk verminderen bij gebruik tijdens een kleursessie.

Dit 4-in-1 herstellende masker is doordrenkt met die iconische gepatenteerde Olaplex Bond Building-technologie, die belooft het haar intens vocht te geven, volume, gladheid, body en glans toe te voegen. Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken.