Zijn olaplex-flessen recyclebaar?

Wij geloven dat de voordelen van olaplex verder gaan dan gezond haar. Goede gewoontes beginnen thuis en gaan over in de verschillende delen van ons leven. Begin met het brengen van herbruikbare tassen naar de supermarkt als een geweldige manier om uw plasticverbruik te verminderen. Recycling en hergebruik van verpakkingen is een andere manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hoe zit het met winkelen voor je favoriete merken? Hoewel veel merken verschuiven naar duurzame verplichtingen, lopen sommige nog steeds achter, en het is essentieel om jezelf als consument op te leiden en de merken te ondersteunen die zich richten op het maken van een betere impact op de wereld. Onze flessen bestaan uit gerecycled plastic dat uit de oceaan wordt verzameld. Ze zijn volkomen veilig te recyclen en moeten eenmaal worden gebruikt. Plastic flessen, zoals shampoos, conditioners en douchegels, worden door de meeste recyclingprogramma's geaccepteerd.

Zorg er echter wel voor dat je ze eerst hebt geleegd en schoongemaakt. Je kunt de deksels ook laten zitten omdat deze kunnen worden gerecycled, tenzij het een trekkerkop of een pomp is. Deze moeten in je normale prullenbak gaan. Als je je conditioner nog niet helemaal klaar bent, giet hem dan NIET in de gootsteen.

Ga in plaats daarvan zoveel mogelijk naar buiten en stop het in je normale prullenbak. Hetzelfde geldt voor elk product waar je nog een beetje van over hebt. Olaplex gebruikt geen enkele vorm van giftige ingrediënten in het productieproces van haar haarverzorgingsproducten. Olaplex wordt gebruikt om dergelijk haar te herstellen dat van buitenaf maar ook van binnenuit beschadigd of aangetast is.

Tijdens het productieproces, van de grondstoffen tot de uiteindelijke verzending van de producten, zorgt Olaplex ervoor dat al zijn functies milieuvriendelijk zijn. U moet voor uw huid zorgen en daarom zorgt Olaplex ervoor dat al zijn producten rekening houden met de veiligheid van zijn consumenten. Olaplex zorgt er niet alleen voor dat de flessen die het gebruikt voor zijn producten recyclebaar zijn, maar geeft de voorkeur aan de gerecyclede flessen die uit de oceaan worden verzameld voor het verpakken van zijn producten. Olaplex biedt een breed scala aan haarbehandelings- en beheerproducten, waaronder shampoos, conditioners en hechtoliën.

Producten van Olaplex zijn gericht op mensen met allerlei soorten haar en bieden hun diensten aan iedereen in nood. Olaplex-producten zijn niet 100% afkomstig van natuurlijke bronnen, maar bevatten synthetische ingrediënten zoals natriumbenzoaat en fenoxyethanol. Het bedrijf beweert extreem beperkte opties te hebben voor secundaire verpakkingen en Olaplex zorgt ervoor dat het productieproces geen schade toebrengt aan het milieu. Alle OLAPLEX-producten zijn voor alle haartypes, parabenenvrij, sulfaatvrij, dierproefvrij, milieuvriendelijk, veganistisch en kleurveilig.