Zijn olaplex-producten goed?

De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord. En als je dat niet hebt gedaan, zijn we hier om het nieuws te verspreiden. olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die hun wonderbaarlijke beweringen daadwerkelijk waarmaken. Het is het product waaraan Kylie Jenner haar vermogen heeft toegeschreven om's nachts van raaf naar platina te gaan.

Het is wat Julianne Hough in staat stelde haar natuurlijke haartextuur letterlijk te transformeren van recht naar golvend. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken. Hierdoor kunnen onmogelijke transformaties plaatsvinden zonder het haar onherstelbaar te beschadigen. Wat de formulering betreft, bevatten de behandelingen in de salon professionele niveaus van bis-aminopropyldiglycoldimaleaat, terwijl de Olaplex No.

Elk van de andere producten in de Olaplex-lijn bevat ook de verbinding om die binding te behouden. Natuurlijk is een wekelijkse zelfzorgsessie met Olaplex de zet, maar we begrijpen dat het leven gebeurt, en soms gaan we weken tussen behandelingen door. Gelukkig is een enkele toepassing van Olaplex No. Ik vind het meestal leuk om weken af te wisselen met het Olaplex No.

Als ik geen tijd heb om de volledige behandeling te doen, is het masker een waardige vervanger met zijn rijke, romige textuur die zich gemakkelijk over mijn lokken verspreidt. Ik ben behoorlijk lui als het gaat om het wassen van mijn haar (het is dik, wat kan ik zeggen?) , dus mijn kenmerkende zet is om mijn haar in de gootsteen nat te maken, het masker erover te verspreiden, het vast te binden in een knot en boodschappen te doen terwijl mijn lokken al het goede drinken. Of je nu Olaplex hebt gebruikt of niet, je hebt zeker gefluister gehoord van de behandeling in je kapsalon of hebt een aanbeveling gehad (of verfraait je voer). Ik heb gezworen dat ik vanaf daar al mijn andere haarproducten op een laag pitje zou zetten, zodat ik echt het verschil kon zien dat Olaplex maakte of helemaal niet.

Het heeft me iets meer dan een jaar gekost om olaplex vast te stellen op dat ingrediënt dat mijn haar heeft veranderd. Maar met dromen om eindelijk mijn haar zo gezond mogelijk te maken, besloot ik dat het tijd was om een volledige Olaplex-routine te proberen en te kijken wat er gebeurde. Mijn stylist raadde aan om Olaplex 3 (het proces in één stap) tussen één en drie keer per week thuis te gebruiken. Het kan mogelijk reageren met andere producten en dat kan mogelijk schade veroorzaken, maar Olaplex zelf is chemisch niet in staat haar te beschadigen.

Nu is Olaplex een wereldwijd merk dat alles heeft, van de originele behandeling in de salon tot shampoo, conditioner, stylingproducten en meer. Olaplex is een behandeling voor het opbouwen van obligaties die begon als een service in de salon, meestal uitgevoerd in combinatie met kleur om mogelijke schade te herstellen. Het lijkt misschien allemaal intimiderend professioneel, maar de beste Olaplex-producten zijn gebruiksvriendelijker dan je zou denken, met de kracht om je haarverzorgingsroutine thuis om te zetten in iets dat wedijvert met je salonafspraken. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar nieuw leven in te blazen, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is.

Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt. Mijn moeder is kapper en ik heb momenteel sterk verwerkt en beschadigd haar tot het punt dat niets werkte, behalve Olaplex.