Is olaplex 3 sulfaatvrij?

TEXT EXPERT STYLISTEN HEBBEN NU ideeën nodig? Shop onze bestsellers De meeste mensen denken na over hoe keratine (eiwitten) het haar vormen en polypeptidebindingen (lange ketens) vormen die op één lijn worden gehouden door waterstof-, zout- en disulfidebindingen. De algehele interne structuur lijkt op ladders die zijn gedraaid in een vorm die lijkt op een multivezelkabel die microfibrillen wordt genoemd. Deze vormen vervolgens macrofibrillen die zich in de cortex bevinden. Deze „kabels blijven in lijn en zijn bestand tegen draaien en buigen, als gevolg van disulfidebindingen.

Ze worden bij elkaar gehouden in de cortex met een microcellulair cement dat ook een overvloed aan disulfidebindingen bevat. Al het haar bevat miljoenen disulfidebindingen, die het haar zijn structuur, kracht en stabiliteit geven. Wanneer alle bindingen, vooral de disulfidebindingen, intact en op één lijn liggen, heb je gezond, mooi, glanzend, tastbaar haar. Wanneer disulfidebindingen worden verbroken, resulteert dit in schade.

Gespleten haarpunten, kroezen, flauw Kleur, dunner worden en droogheid kunnen allemaal verband houden met gebroken disulfidebindingen. Alle haartypes (natuurlijk, krullend, fijn, steil, enz. Wanneer het haar wordt beschadigd door thermische, chemische, mechanische of omgevingsfactoren, worden deze disulfidebindingen uit elkaar gebroken, wat resulteert in enkele zwavelwaterstofbruggen. Wat gebeurt er nadat een disulfideband is verbroken? Er zijn twee reacties die kunnen plaatsvinden.

De eerste reactie is dat de enkele zwavelwaterstofcomponent paren met een enkel zuurstofmolecuul. Dit is een perfect paar zonder verdere schade. De tweede reactie is waar schade optreedt. Een enkel zwavelwaterstofmolecuul zal paren met drie zuurstofmoleculen die S03 creëren, of wat bekend staat als een sulfaatgroep.

Het geprotoneerde sulfaat staat bekend als cysteïnezuur. Cysteïnezuur eet vervolgens het eiwit uit het haar. In het geval van chemische diensten werkt olaplex door sneller te paren met de enkele zwavelwaterstofbinding dan de drie zuurstofmoleculen kunnen. OLAPLEX is geweldig voor maagdelijk haar.

Het helpt om bestaande schade te herstellen en tegelijkertijd te beschermen tegen thermische, mechanische en milieuschade. OLAPLEX versterkt en bereidt het haar voor op toekomstige diensten. OLAPLEX kan in alle kleuren en aanstekers worden gemengd om de schade veroorzaakt door deze services te verminderen. OLAPLEX wordt ook gebruikt om Color Treated haar te onderhouden en te herstellen voor gezond, mooi uitziend haar.

KRULLEND EN NATUURLIJK GETEXTUREERD HAAR OLAPLEX herbouwt, herstructureert en verbetert het vochtretentie van krullen die hun vorm hebben verloren. OLAPLEX geeft krullend haar extra vocht en conditie voor mooie veerkrachtige, veerkrachtige krullen. Breekbaar krullend haar heeft meer opties voor verlichting en chemische service wanneer OLAPLEX wordt gebruikt. OLAPLEX versterkt steil haar, verbetert de beheersbaarheid, beweging en glans.

De conditie van het haar wordt niet aangetast door thermische stylingopties zoals krultangen, hot rollers, enz. Wanneer het haar eerder is behandeld met OLAPLEX. OLAPLEX helpt de integriteit van het haar te behouden voor, tijdens en na alle textuurservices. Textuurservices gaan langer mee en het haar blijft in betere conditie als OLAPLEX correct wordt gebruikt.

Schadevrije kleur- en verlichtingsservices die worden uitgevoerd na elke textuurservice zijn mogelijk wanneer ze correct worden gebruikt met OLAPLEX. OLAPLEX kan worden gebruikt op alle 100% haarextensies van echt haar. Sommige extensies hebben een keratine coating, die soms kan fungeren als een barrière voor de OLAPLEX-behandeling. Extensies worden soms behandeld met textielkleurstoffen, wat kan leiden tot onvoorspelbare resultaten met kleur of bliksem.

Bij elk type verlijmde of getapete verlengstukken raden we aan OLAPLEX van die gebieden af te houden om te voorkomen dat ze losraken. Voer bij twijfel altijd een Strandtest uit op extensies, omdat de resultaten kunnen variëren. OLAPLEX is de enige gepatenteerde echte obligatiebouwer op de markt. Onze technologie, processen en formuleringen worden beschermd door octrooiregistraties en aanvragen in de VS en in het buitenland.

Deze pagina is bedoeld om te voldoen aan de bepalingen inzake het markeren van virtuele octrooien van verschillende rechtsgebieden, waaronder de bepalingen inzake het markeren van virtuele octrooien van de America Invents Act, en om verder te dienen als kennisgeving onder 35 U, S, C. De volgende lijst met OLAPLEX-producten is mogelijk niet allesomvattend en andere OLAPLEX-producten die hier niet worden vermeld, kunnen worden beschermd door een of meer patenten. N°1 Bond Multiplier voor gebruik onder Amerikaans octrooi nr. Nee, 0 is een intensieve reparatiebooster die diep in het haar absorbeert.

Het is ontworpen om samen te werken met nr. 3 om de intense reparatie te ontvangen. Hoewel No, 3 Hair Perfector alleen kan worden gebruikt, raden we niet aan om Nee, 0 alleen te gebruiken. Ja, het zal enige reparatie bieden, maar is ontworpen om te werken als een tweedelig proces.

OLAPLEX-technologie werkt het beste als het product nat is in het haar. Nee, 0 is een waterige vloeistof die snel droogt. Door No, 3 eroverheen te gebruiken, blijft het haar vochtig, zodat beide producten tijdens het proces kunnen blijven werken. Alle haartypes %26 texturen zullen hiervan profiteren.

Meer intens beschadigd haar zal in eerste instantie de meest dramatische resultaten zien. Hoe vaker Nee, 0 wordt gebruikt, hoe gezonder het haar wordt. Resultaten zijn misschien niet zo opvallend, maar het werkt nog steeds binnen de haarstructuur. Houd er rekening mee dat de experts niet zijn aangesloten bij Olaplex.

N°3 Hair Perfector is geformuleerd voor verzorging en onderhoud thuis. Als OLAPLEX N°3 alleen wordt gebruikt zonder behandeling in de salon, werkt OLAPLEX N°3 als een minibehandeling. Als bedrijf raden we niet aan om te slapen in OLAPLEX-behandelingen, omdat dit in uw ogen kan komen. We hebben echter geweldige feedback gekregen van mensen die het op deze manier hebben gebruikt.

Nee, er zijn geen siliconen in OLAPLEX No, 4P. De geur van No, 4P is zoete grapefruit. Ja, het oppervlakteactieve systeem dat we hebben gekozen biedt luxueus schuim, terwijl het haar voorzichtig wordt gereinigd. Nee, OLAPLEX Nee, 4P bevat geen eiwitten.

Dit hangt af van de lengte van het haar waarop het wordt aangebracht. Een 250 ml zou leiden tot ongeveer 50 toepassingen als u ongeveer 5 ml per toepassing gebruikt. Ja, OLAPLEX Nee, 4P is veilig voor gekleurd haar. OLAPLEX Nee, 4P is perfect voor elk haartype met medium tot lichtblonde tinten (niveau 7 en hoger) waarin gele of koperachtige tinten moeten worden gecontroleerd.

Paarse shampoos bieden tonifiërende voordelen voor blond of verlicht haar door koperachtige en gele tinten tegen te gaan. Op het kleurenwiel is paars het tegenovergestelde van geel, daarom annuleert paars geel. Het werkt ook op grijs haar dat soms een gele eigenschap kan hebben. De oppervlakteactieve stof die wordt gebruikt in OLAPLEX No, 4P is mild en zorgt voor een zachtere reiniging van het haar, terwijl het de voedende voordelen van OLAPLEX biedt.

Ja, afhankelijk van de hoeveelheid koperigheid die je wilt elimineren. We raden echter 2-3 keer per week aan. Nee, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo wordt officieel gelanceerd op 28 juni. Nee, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is ideaal voor alle haartypes die overmatige productophoping, overtollige olie of mensen die in gebieden met hard water leven ervaren.

Ja, Nee, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is geformuleerd met ons exclusieve breedspectrumzuiveringssysteem dat diep reinigt om onzuiverheden zoals mineralen uit hard water te verwijderen en de verkleuring veroorzaakt door chloring uit zwembaden en spoelt ze uit het haar. OLAPLEX No, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is veilig voor permanente haarkleur. Tijdens de eerste twee weken van het kleuren van het haar wordt verduidelijking niet aanbevolen, omdat hierdoor de haarkleur sneller kan vervagen. We raden aan om contact op te nemen met je stylisten wanneer je een verhelderende shampoo gebruikt op gekleurd haar.

Ja, het exclusieve breedspectrumzuiveringssysteem reinigt diep om onzuiverheden te verwijderen, wat resulteert in een helderdere, levendigere helderheid. Het kan worden gebruikt op natuurlijke blondines of op blondines die hun haar lichter hebben gemaakt. We raden aan om No, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo eenmaal per 1-2 weken te gebruiken of indien nodig als alternatief voor reiniging met No, 4 Bond Maintenance Shampoo. Nee, het bevat geen eiwitten.

Nee, het bevat geen siliconen. Ja, het oppervlakteactieve systeem dat we hebben gekozen zorgt voor luxueus schuim terwijl het haar zachtjes wordt gereinigd. Een fles van 250 ml bevat ongeveer 50 toepassingen bij gebruik van 5 ml per applicatie. Aanbrenghoeveelheden variëren afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid en haarlengte.

We raden aan om twee weken te wachten na een gladmakende behandeling voordat u OLAPLEX's No, 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo gebruikt. Dit geeft voldoende tijd om die eerste coating van de gladmakende behandeling weer af te slijten, zodat OLAPLEX effectief kan penetreren. Een opeenhoping van schadelijke onzuiverheden, overtollige olie en productophoping verzwaren het haar. Door het haar te verhelderen, worden onzuiverheden van het haaroppervlak verwijderd, wat zorgt voor optimale resultaten van uw stylingproducten.

Nee, het reinigt diep zonder essentieel vocht te verwijderen. Het resultaat is dat het haar briljant schoon en voelbaar zacht blijft, nooit droog of stroachtig. Nee, 6 kan worden aangebracht op zowel vochtig als droog haar en kan zowel aan de lucht worden gedroogd als geföhnd in het haar. Nee, 6 is een gladmakende crème, Nee, 7 is een lichtgewicht olie.

Beide bevatten ons gepatenteerde actieve ingrediënt voor reparatie. Nee, 6 richt zich voornamelijk op het herstellen, hydrateren en gladmaken van het haar gedurende 72 uur. Nee, 7 geeft UV- en hittebescherming tot 450 graden, gladheid en glasachtige glans samen met reparatie. Deze kunnen zowel op zichzelf worden gebruikt als met elkaar worden gemengd.

Nº, 8 is bedoeld om zo vaak als nodig te worden gebruikt om het vocht in het haar weer in evenwicht te brengen. Je kunt Olaplex Nº, 8 niet te veel gebruiken en veel mensen gebruiken het net zo vaak als elke wasbeurt. Nº, 3 Hair Perfector is geen masker of conditioner; het werkt in de haarstructuur om gebroken bindingen opnieuw te koppelen. Nº, 8 Bond Intense Moisture Mask is een diep conditionerend masker dat %26 herstelt en het haar hydrateert.

Beide kunnen wekelijks worden gebruikt om %26 te versterken, het haar te herstellen. Ja, u kunt Nº, 8 langer laten dan de aanbevolen tijd. Je kunt Nº, 8 niet te veel gebruiken Dat kan, hoewel je haar niet profiteert van het volledige potentieel van de behandeling door de tijd te verkorten. Nº, 5 is bedoeld om te worden gebruikt als uw dagelijkse conditioner, het haar te voorzien van de belangrijkste componenten van een conditioner en het herstel van het actieve ingrediënt.

Nº, 8 gaat nog een stap verder om het haar extra vocht te geven terwijl het lichtgewicht is en het haar gezond maakt met lichaam en volheid, evenals het herstel van het actieve ingrediënt. Het haarschild tegen beschadiging is een siliconenvrij, gewichtloos, antioxidantrijk serum dat de beheersbaarheid verhoogt, stijlgeheugen biedt en beschermt tegen hitte en vervuiling. Nee, 9 verhoogt de beheersbaarheid (antistatisch %26 anti-wirwar), biedt stijlgeheugen, hittebescherming tot 450 graden F, beschermt tegen milieuverontreinigende stoffen en heeft een satijnen glans. Nee, 9 is een haarschild tegen beschadiging, siliconenvrij, gewichtloos, antioxident-ruch serum dat de beheersbaarheid verhoogde, stijlgeheugen biedt en beschermt tegen hitte en vervuiling.

Nee, 6 is een stylingbehandeling - met primaire voordelen van anti-kroesbestrijding tot 72 uur, sneller föhnen, terwijl het haar gladder, hydrateert en versterkt. Nee, 9 Bond Protector beschermt vervuiling tot 48 uur, terwijl krachtige antioxidanten vrije radicalen neutraliseren om schade te voorkomen. Deeltjes en verontreinigende stoffen dringen de cortex en de nagelriem binnen. Ze veroorzaken vrije radicalen door de haarstructuur te oxideren, die de sequentie van aminozuren en eiwitten vernietigt, en de bindingen in de haarvezel afbreekt.

De schade resulteert in minder glans, droogheid, broosheid en breuk. Bezoek onze Stylist Locator-pagina in de voettekst. Wil je onze site bekijken met? Voeg een nummer, 3-product toe aan het winkelmandje en pas uw promotiecode toe bij het afrekenen. Schuimen met deze sulfaatvrije shampoo droogt de lokken niet uit.

Het zit boordevol vocht en ideaal voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar, ook. Het klinkt misschien allemaal als dezelfde oude mumbo jumbo, maar bekijk wat topkleurspecialisten over Olaplex zeggen op sociale media. De resultaten die je na Olaplex zult ervaren, kunnen worden gevarieerd, maar een veel voorkomende misvatting is dat het je haar zijdezacht maakt als nooit tevoren. Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die hun wonderbaarlijke beweringen waarmaken.

Geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry, werkt de effectieve shampoo om de interne kracht en het vochtgehalte te herstellen, terwijl het zachtjes reinigt en glans toevoegt. Olaplex is vooral handig voor blondines, omdat lichter worden dan je natuurlijke kleur inhoudt dat je de banden van je haar verbreekt. De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord. Sinds de oprichting is OLAPLEX er trots op niet-giftig, dierproefvrij en vrij van alle gifstoffen uit de schoonheidsindustrie te zijn.

OLAPLEX helpt bij het voorkomen van die schade en het herstellen ervan, waardoor het haar in een maagdelijke staat wordt teruggebracht. Olaplex is de perfecte metgezel voor krullend, kroeshaar, waardoor het haar veel sterker, glanzender, zachter en veerkrachtiger wordt door de gebroken bindingen te vinden en te repareren. Onthoud altijd dat minder meer is met Olaplex, omdat te veel je haar te sterk maakt en het misschien hard aanvoelt. Hoewel Olaplex het haar zeker een beetje verzacht, is het misschien niet zo zacht als je gewend bent, omdat het geen haarmasker of diepe conditioner is.

Ik heb veel verschillende plex-behandelingen geprobeerd in de salon en afgezien van K18 ga ik altijd terug naar Olaplex, het is echt een geweldige behandeling en ik zie een aantal verbluffende resultaten. Als je een beetje hebt gelezen over het Olaplex-fenomeen, weet je dat er eigenlijk drie verschillende formules zijn met de toepasselijke naam Olaplex Nos. Afhankelijk van het haar en hoe beschadigd het is, behandel het normaal gesproken met Olaplex voor je kleur, maar je kunt het daarna gebruiken als je en om het wat extra kracht te geven. We kunnen je gewoon vertellen dat OLAPLEX niet giftig is en vrij van sulfaten (SLS %26 SLES), parabenen, ftalaten, fosfaten, samen met de andere moeilijk uit te spreken gifstoffen.

.