Kan olaplex je haar beschadigen?

Olaplex kan je haar niet beschadigen, hoe vaak je het ook gebruikt. Sommige gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze het gedurende lange perioden gebruiken, de hoeveelheid tijd die nodig is om „effect te krijgen” zal stijgen en klimmen. Tenzij je onder een rots hebt geleefd, ben je je waarschijnlijk meer dan bewust van de wonderen van Olaplex. Het systeem is gemaakt om te helpen met chemische behandelingen in de salon, zoals bleken en ontspannen, wat super schadelijk kan zijn voor het haar.

De toevoeging van olaplex betekent dat deze diensten op de lange termijn veel minder schadelijk zijn, vooral als je het systeem ook thuis voortzet. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar te doen herleven, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. Dit komt omdat maagdelijk haar nog steeds vatbaar is voor milieu- en thermische schade. Van de ingrediënten die in alle Olaplex-producten worden gebruikt, is bekend dat ze geen mogelijke schade aan je haar veroorzaken.

Integendeel, Olaplex bevat Bis-Aminopropropyl Diglycol-dimaleaat, waarvan bekend is dat het helpt beschadigd haar te herstellen. Sorry, dit antwoord was op het verkeerde product. Olaplex is een obligatiebouwer, dwz. Het versterkt gebroken verbindingen die ontstaan door bliksem of bleken.

Met andere woorden, het zal het haar versterken dat breekt. Veel mensen gebruiken dit als een einde aan alle schade, wanneer alle schade niet dezelfde behandeling nodig heeft. Olaplex mag naar mijn mening alleen worden gebruikt voor mensen die bleken, gebruikt tijdens de behandeling. Gezond haar heeft ook vocht en eiwitten nodig om gezond en zacht te zijn.

Olaplex maakt het sterk als het klikt, maar doet niets voor zachtheid tenzij je haar ernstig beschadigd is. Een goede test om te beslissen welke producten je nodig hebt, is de stretchtest voor nat haar. Terwijl het haar nat is, het zwakst is, neem je een haar en strek het uit. Veel rek voordat het vastklikt, is een gebrek aan vocht of eiwitten.

Een goed vochtmasker of eiwitbehandeling zou moeten helpen bij wat ontbreekt, waardoor het zacht en beheersbaar wordt. Als het niet veel uitrekt dan snaps, gebruik olaplex. Als het helemaal niet uitrekt, klikt onmiddellijk, of je kunt niet eens naar je haar kijken zonder dat het breekt, is het waarschijnlijk niet te helpen, zelfs olaplex. Het is het proberen waard voordat je het afsnijdt.

De obligaties die door olaplex worden gecreëerd, zijn tijdelijk, dus na ongeveer 2 maanden moet het proces worden herhaald. Olaplex helpt maar zoveel, 6 uur bleken, of je olaplex nu gebruikt of niet, is 6 uur bleken. Het is geen deken voor alle schade. Als je haar beschadigd, broos of verbrand was, is Olaplex mogelijk niet voldoende om het te repareren.

Dan kunt u meer haaruitval opmerken. Daarom is het belangrijkste om te overwegen de mate van schade die je haar had voordat je Olaplex aanbracht. Als je ergens bent waar het beschikbaar is, heb ik veel meer geluk gehad met de knock-off olaplex-behandelingen. Als je haar beschadigd was en je de Olaplex hebt aangebracht zonder de instructies te volgen, is het nog steeds beschadigd.

Terwijl traditionele haarkleur de schacht binnendringt en de bindingsstructuur van de streng verandert, gebruikt Olaplex polymeren (hetzelfde gebruikt bij transplantatiechirurgie om afstoting te voorkomen) om de bindingsstructuur gedurende het hele proces te behouden, waardoor strengen van begin tot eind in hun natuurlijke staat blijven, wat resulteert in GEEN schade en een langere kleur. Ik debatteerde over de vraag of ik gewoon door moest gaan en het weer donkerder moest maken, maar dacht dat ik Olaplex eerst zou proberen. Stel je voor dat Olaplex is als een gymroutine voor je haar, hoe meer je het gebruikt, hoe sterker, gezonder en glanzender het zal zijn. Voor matig tot ernstig beschadigd haar zou ik echter één tot twee Olaplex Stand Alone Treatments per maand aanbevelen, gevolgd door het gebruik van Nee.

Als je besloot Olaplex te proberen, was je haar waarschijnlijk beschadigd en wilde je het beschermen tegen agressieve chemische processen. Nee, als je dun of chemisch behandeld haar hebt en je bent bang dat Olaplex je haar zal verzwaren, doe dat dan niet. Olaplex 3 is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en is niet zo sterk als de andere producten die alleen in de salon worden gebruikt in de Olaplex-lijn. Dus als ik naar een andere stylist ga, raden ze olaplex aan, zelfs nadat ik ze heb verteld wat er is gebeurd (ze denken dat ik naar iemand moet zijn gegaan die niet wist wat ze aan het doen waren).

Maak kennis met Olaplex - het revolutionaire haarkleuradditief dat wordt begeerd door gewilde stylisten van beroemdheden, waardoor het spel verandert voor zowel haarprofessionals als kleurenjunkies. Toen ik mijn kapper vertelde dat ik dacht dat mijn haar niet naar olaplex ging, zegt ze dat het GEEN MANIER is dat het het had kunnen doen, dat het banden opbouwt en het haar niet kan beschadigen. .