Wat doet olaplex precies?

OLAPLEX werkt aan het repareren van kapotte obligaties. Onze gepatenteerde olaplex Bond Building-technologie werkt op moleculair niveau. Bis-Aminopropropyl Diglycol Dimaleaat, een enkel molecuul, verbetert de haarsterkte drastisch, beschermt van binnenuit en biedt onmiddellijke resultaten voor alle haartypes. Olaplex werkt aan het herstellen van je haar en verhoogt de dichtheid niet.

Olaplex brengt gebroken disulfidebindingen opnieuw uit, wat helpt het haar te versterken na chemische diensten. Dit is vooral handig voor degenen die hun haar chemisch hebben verwerkt en te maken hebben met fragiele, dunne lokken. Wat is er? Deze wonderdoener is een geweldige manier om het haar voor te bereiden en te primen voor de No, 3 Hair Perfector. Het is de thuisversie van de Olaplex No, 2 Bond Perfector, die alleen beschikbaar is voor professionele haarstylisten.

Wat is er? Haal hun best verkochte No, 3 Hair Perfector in handen, die een Bond-vermenigvuldigingssysteem bevat om de gebroken bindingen van het haar opnieuw te verbinden. Het is een behandeling voor alle haartypes en is anders dan andere producten op de markt. Wat is er? Een herstellende shampoo die gebroken verbindingen herstelt, terwijl ook het haar wordt gereinigd en overtollige olie, vuil en productophoping wordt verwijderd. Deze formule is veilig voor gekleurd haar en is vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten.

Wat is er? Dit vochtinbrengende product helpt je haar dagelijks te herstellen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het veganistisch is en een vervelende formule heeft die geschikt is voor alle haartypes. Wat is er? Een leave-in behandeling die je kunt gebruiken om weerbarstige lokken en flyaways maar liefst 72 uur te temmen. Nogmaals, deze Olaplex-behandeling is geschikt voor zelfs gekleurd behandeld haar en helpt bij het opnieuw koppelen van verbroken bindingen veroorzaakt door styling.

Wat is er? Een haarolie die kroezen temt, beschadigde bindingen herstelt en je haar beschermt tegen hitteschade tot 450°. De thuisbehandeling is ontworpen om precies hetzelfde te doen nadat je je haar al hebt gekleurd. In plaats van een conditioner, wat veel post-verfbehandelingen echt zijn, is het specifiek gemaakt als versterkende behandeling. Dus terwijl het in je haar zit, werkt het aan de wederopbouw van die gewonde disulfidebanden.

Dat resulteert op zijn beurt in sterker, gezonder uitziend haar met minder breuken en flyaways. Gebruik de bijgevoegde doseerdispenser om de juiste hoeveelheid Olaplex Bond Multiplier te meten die nodig is en laat het haar even lang in het haar zitten als een normale kleurbehandeling. Olaplex is de perfecte aanvulling op uw salon of freelance menu en geeft al uw klanten gezonder, sterker en glanzender haar met langdurige resultaten. Olaplex is opgericht door Dean Christal, die samenwerkte met wetenschappers Dr.

Craid Hawker en Dr. Eric Pressly om een nieuw molecuul te creëren dat werkt vanuit haarlokken. Al meer dan tien jaar verovert Olaplex de haarverzorgingswereld stormenderhand dankzij hun gepatenteerde Bis-Amino-technologie. De beste haarprofessionals ter wereld zweren allemaal bij Olaplex, omdat het als niets anders werkt om het haar van binnenuit te versterken.

Het is dus niet moeilijk voor te stellen dat Olaplex, door de schade te helpen voorkomen, mogelijk een vertragend effect heeft op het kleurproces. Dit 4-in-1 herstellende masker is doordrenkt met die iconische gepatenteerde Olaplex Bond Building-technologie, die belooft het haar intens vocht te geven, volume, gladheid, body en glans toe te voegen. Het gebruik van Olaplex is een geweldige kans voor uw salon of freelance bedrijf, of het nu gaat om een aanvulling op de diensten van uw klant of voor de verkoop van detailhandel. Olaplex is voor veel kleurspecialisten een go-to geworden als middel om het haar van een cliënt in optimale conditie te houden tijdens een chemische behandeling, wat onvermijdelijk destructief is.

Voor het beste resultaat, en in lockstep met de professionele stand-alone behandeling, raden Olaplex-stylisten aan om een royale hoeveelheid Olaplex No. Bekijk de Olaplex Trainingsgids voor meer informatie over de verkoop van Olaplex behandelingen in uw salon en hoe u deze behandelingen effectief kunt uitvoeren. Terwijl andere haarverzorgingsmerken het probleem gewoon gladstrijken, herstelt de Olaplex-formule de schade daadwerkelijk met behulp van hun gepatenteerde Bis-Aminopropropyl Diglycol-dimaleaat met één ingrediënt. .