Hoe gebruik je olaplex voor extreem beschadigd haar?

Breng een goede hoeveelheid aan op handdoekdroog (of droog zoals hierboven vermeld) haar en kam zachtjes door. olaplex is een systeem dat de beschadigde disulfidebindingen in uw haar die tijdens het chemische proces worden verbroken, permanent herstelt. Als je te veel gebleekt bent of je haar jarenlang hebt laten accentueren, stelt Olaplex je in staat om de kracht, structuur en integriteit van je haar weer op te bouwen; een 'reset' voor je lokken, als je wilt. Breng Olaplex No, 0 Intensive Bond Building Treatment altijd aan op droog haar. Bekijk hier de: olaplex shampoo en conditioner op Dutchhairshop.

Als het gaat om hoeveel te gebruiken, is het goed om elke sectie droog haar licht te verzadigen voor het beste resultaat. Dit product is voor alle haartypes, vooral voor haartypes met zichtbare schade. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het proces voor u kan werken. Ik heb een eenhoornproces gedaan en ik moest het haar vier keer bleken; met Olaplex kon je niet eens zien dat het haar was aangeraakt door bleekmiddel.

Het kan mogelijk reageren met andere producten en dat kan mogelijk schade veroorzaken, maar Olaplex zelf is chemisch niet in staat haar te beschadigen. Maar wat betekent dat precies? We spraken met kleurspecialisten en een cosmetisch chemicus om u een volledig overzicht te geven van wat Olaplex voor uw haar kan doen voordat u beslist of u er de volgende keer dat u in de stoel zit wel of niet om wilt vragen. Dit thuisproduct primeert het haar perfect voor maximale opname van de volgende stap in het thuisbehandelingsregime, Olaplex No 3.Het bevat de hoogste concentratie van Olaplex's gepatenteerde molecuul, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleaat, binnen het Olaplex-assortiment voor retailproducten. Volgens de website van het merk, U kunt Olaplex gebruiken om gecompromitteerd haar te herstellen, of het toevoegen aan een andere service om de ultieme breukverzekering te bieden.

Als het je gelukt is om het bleekmiddel te vermijden, maar toch schade hebt door hittestyling, borstelen of zelfs omgevingsstressoren, zijn de Olaplex-producten nog steeds geschikt voor jou. Mijn moeder is kapper en ik heb momenteel sterk verwerkt en beschadigd haar tot het punt dat niets werkte, behalve Olaplex. Doordrenkt met de technologie voor het opbouwen van obligaties van Olaplex, kunt u het meest kwetsbare haar versterken en herstellen naast de rest van het luxueuze assortiment van dit merk. Ik kan niet tellen hoe vaak ze me heeft verteld om vanuit huis op de Olaplex-hype te komen, maar mijn onderhoudsarme houding ten opzichte van de meest onderhoudsvriendelijke haarkleur heeft me tot nu toe afgeschrikt.

Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt. Zelfs als je je haar niet kleurt, krijg je misschien permanenten of gewoon veel heatstyle, je ziet misschien een verschil met Olaplex. De complete collectie van Olaplex is in staat om alle vormen van schade om te keren en biedt een eenvoudig proces in zes stappen met een mix van exclusieve salonproducten die uw kappers en gebruik en een eenvoudig thuissysteem dat uw haar in een oogwenk zal transformeren.

Bron dutchhairshop.nl: Olaplex kopen online en aanbieding: set, shampoo en conditioner