Is olaplex goed voor normaal haar?

Zelfs als je je haar niet kleurt, krijg je misschien permanenten of gewoon veel heatstyle, je ziet misschien een verschil met Olaplex. Warmte-styling met flatirons die je gedurende een aantal jaren agressief gebruikt, je haar te veel krult met krulstokken die de hitte niet goed reguleren, of föhnen op hoog vuur betekent dat je het haar ook tot de binnenste kern kunt beschadigen, zegt Outen. Als u uw haar permanent maakt, is olaplex ook zeer gunstig omdat de perm-oplossing werkt door de disulfidebinding te herstructureren. Stap 1 — Maak je haar vochtig met water en handdoekdroog.

Breng een royale hoeveelheid van de No, 3 Hair Perfector aan op je handdoekdroog haar en kam door met een wirwar teaser om een goede verzadiging te garanderen. Net als de shampoo en conditioner bevat de Olaplex No 3 behandeling hun gepatenteerde ingrediënt om je spoelen te versterken. De Olaplex-behandelingslijn bestaat uit tien stappen, waarvan er twee behandelingen in de salon zijn voor degenen die hun haar vaak bleken of verven. Deze 3 producten zijn uw uitgebreide Olaplex-oplossing voor thuis, zodat u de integriteit van uw haar kunt behouden en tegelijkertijd kunt beschermen tegen aanhoudende schade tussen salonbezoeken.

Ik hou van de hele olaplex-lijn, maar nummer 4 stopte voor mij, mijn flyaways zijn verdwenen, mijn haar wordt gevoed en mijn hoofdhuid jeukt niet meer na 2 dagen. Het klinkt misschien allemaal als dezelfde oude mumbo jumbo, maar kijk wat topkleurspecialisten over Olaplex zeggen op sociale media. Zelfs Ogawa is het ermee eens dat Olaplex het bliksemproces kan vertragen, maar dat ziet ze niet als een nadeel. Er zijn geen risico's verbonden aan overmatig gebruik van Olaplex, behalve dat het product na verloop van tijd bij elk gebruik toeneemt.

Elk van de tien Olaplex-producten bevat verschillende hoeveelheden van dit held-actieve ingrediënt, bis-aminopropyldiglycoldimaleaat, dat gebroken disulfidebindingen in het haar herstelt. Met de hoogst mogelijke hoeveelheid Olaplex-technologie in elk thuisproduct is het een stap die je niet mag missen. Olaplex is een systeem dat de beschadigde disulfidebindingen in uw haar die tijdens het chemische proces worden verbroken, permanent herbouwt. Het kenmerkende en gepatenteerde ingrediënt van Olaplex, bis-aminopropyldiglycoldimaleaat, is meer dan alleen een eiwitbron.

Als je een haarliefhebber bent of wanhopig probeert een mislukte bleekklus te repareren, dan hebben de beste Olaplex-producten misschien geen introductie nodig. Olaplex is opgericht door Dean Christal, die samenwerkte met wetenschappers Dr. Craid Hawker en Dr. Eric Pressly om een nieuw molecuul te creëren dat werkt vanuit haarlokken.

Door deze bindingen te herstellen, maakt het haar sterker, gezonder en zachter, en zo werd Olaplex aanbevolen door bijna elke haarstylist die er is.