Kan olaplex haar beschadigen?

Olaplex kan je haar niet beschadigen, hoe vaak je het ook gebruikt. Sommige gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze het gedurende lange perioden gebruiken, de hoeveelheid tijd die nodig is om „effect te krijgen” zal stijgen en klimmen. Tenzij je onder een rots hebt geleefd, ben je je waarschijnlijk meer dan bewust van de wonderen van Olaplex. Het systeem is gemaakt om te helpen met chemische behandelingen in de salon, zoals bleken en ontspannen, wat super schadelijk kan zijn voor het haar.

De toevoeging van olaplex betekent dat deze diensten op de lange termijn veel minder schadelijk zijn, vooral als je het systeem ook thuis voortzet. Hoewel Olaplex helpt gebleekt of gekleurd haar te doen herleven, kan het ook helpen de gezondheid van je haar te behouden als het maagdelijk is. Dit komt omdat maagdelijk haar nog steeds vatbaar is voor milieu- en thermische schade. Van de ingrediënten die in alle Olaplex-producten worden gebruikt, is bekend dat ze geen mogelijke schade aan je haar veroorzaken.

Integendeel, Olaplex bevat Bis-Aminopropropyl Diglycol-dimaleaat, waarvan bekend is dat het helpt beschadigd haar te herstellen. Sorry, dit antwoord was op het verkeerde product. Olaplex is een obligatiebouwer, dwz. Het versterkt gebroken verbindingen die ontstaan door bliksem of bleken.

Met andere woorden, het zal het haar versterken dat breekt. Veel mensen gebruiken dit als een einde aan alle schade, wanneer alle schade niet dezelfde behandeling nodig heeft. Olaplex mag naar mijn mening alleen worden gebruikt voor mensen die bleken, gebruikt tijdens de behandeling. Gezond haar heeft ook vocht en eiwitten nodig om gezond en zacht te zijn.

Olaplex maakt het sterk als het klikt, maar doet niets voor zachtheid tenzij je haar ernstig beschadigd is. Een goede test om te beslissen welke producten je nodig hebt, is de stretchtest voor nat haar. Terwijl het haar nat is, het zwakst is, neem je een haar en strek het uit. Veel rek voordat het vastklikt, is een gebrek aan vocht of eiwitten.

Een goed vochtmasker of eiwitbehandeling zou moeten helpen bij wat ontbreekt, waardoor het zacht en beheersbaar wordt. Als het niet veel uitrekt dan snaps, gebruik olaplex. Als het helemaal niet uitrekt, klikt onmiddellijk, of je kunt niet eens naar je haar kijken zonder dat het breekt, is het waarschijnlijk niet te helpen, zelfs olaplex. Het is het proberen waard voordat je het afsnijdt.

De obligaties die door olaplex worden gecreëerd, zijn tijdelijk, dus na ongeveer 2 maanden moet het proces worden herhaald. Olaplex helpt maar zoveel, 6 uur bleken, of je olaplex nu gebruikt of niet, is 6 uur bleken. Het is geen deken voor alle schade. Olaplex is een raadsel; het is een begrip geworden onder salonbezoekers, maar voor een product dat zo alomtegenwoordig is en een naam die zo bekend is, begrijpen maar heel weinig mensen wat het doet en waarom het door zoveel haarprofessionals wordt gebruikt.

Hoewel Olaplex de beschadigde gebroken sulfidebindingen herstelt, kan er nog steeds nieuwe schade aan deze bindingen optreden. Sommige gebruikers hebben beoordeeld dat zelfs wanneer ze Olaplex te veel gebruiken, ze geen schade aan hun haar zagen. Een keer per week gooide ik Olaplex op mijn haar nadat ik het had gewassen, deed ik een douchemuts op en sliep er de hele nacht mee aan. De laatste keer dat ik het bleekte, gebruikte ik olaplex op mijn maagdelijke haar en het voelde in het begin prima aan, maar werd al snel extreem droog.

Twee maanden geleden kocht ik de zeven producten van de Olaplex-lijn, van de shampoo tot de diepe conditioner. Ik heb gezworen dat ik vanaf daar al mijn andere haarproducten op een laag pitje zou zetten, zodat ik echt het verschil kon zien dat Olaplex maakte of helemaal niet. De kans is groot dat als je ooit je haar hebt gemarkeerd of gepermanent (ook bekend als je je lokken hebt blootgesteld aan grote schade), je van Olaplex hebt gehoord. Deze schadelijke resultaten waren direct gecorreleerd met het gebruik van OLAPLEX-producten, omdat de drastische effecten onmiddellijk na gebruik van OLAPLEX 0% 26 3 optraden - en vervolgens erger werden tijdens het gebruik van de shampoo en conditioner.

Olaplex behoort tot de zeldzame elite van bruisende schoonheidsproducten die hun wonderbaarlijke beweringen waarmaken. En elk van de Olaplex-producten is ontworpen om uw beschadigde haar te herstellen door de gebroken sulfidebindingen te herstellen. Het was onmogelijk om er doorheen te kammen, maar ik dacht dat het het bleekmiddel was en besloot dat ik nog een olaplexbehandeling zou krijgen voordat ik het weer lichter zou maken. Toen ik mijn kapper vertelde dat ik dacht dat mijn haar niet naar olaplex ging, zegt ze dat het GEEN MANIER is dat het het had kunnen doen, dat het banden opbouwt en het haar niet kan beschadigen.

.